Swanson

Swanson Health Products (SHP) är ett ledande varumärke i USA. Företaget har tillhandahållit prisvärda, högkvalitativa vitaminer och kosttillskott direkt till konsumenter sedan 1969.

Swanson ger dig möjligheten att välja bland mer än 500 Swanson-produkter såsom vitaminer, mineraler, probiotika, standardiserade örtextrakt, gröna livsmedel som ledhälsa, immunförsvar, hjärt- och kärlhälsa, hjärnhälsa, mag-tarmhälsa och många andra. Produkterna överensstämmer med den senaste tillverkningstekniken, vilket säkerställer maximal närhet till naturen och naturliga ingredienser, hög renhet i produktionen, säkerhet och effektivitet.

 

Kvalitetsprodukter från Swanson

Kvalitet, Värde och Service. Dessa är de vägledande principerna för Swanson Health Products. Sedan 1969 har vi fört ut välbefinnande till världen med kosttillskott av högsta kvalitet till högsta pris och expert, personlig service. Det hela börjar med att endast erbjuda högkvalitativa produkter gjorda med överlägsna ingredienser. Vi kontrollerar våra produkter från idé till kapsel för att ge dig hälsoprodukter som du kan lita på. När du köper en produkt av märket Swanson® vet du att du får det allra bästa. Vi deltar också i recensioner av ConsumerLab.com och andra oberoende organisationer för att säkerställa högsta kvalitet och bästa värde i hälso- och kosttillskott.

 

Swanson ger dig de bästa ingredienserna

För att producera våra högkvalitativa kosttillskott väljer vi de renaste ingredienserna på marknaden. Vi arbetar med välrenommerade utvecklare och tillverkare som har bevisat sin förmåga att möta våra rigida standarder för kvalitetsproduktion, renhet och styrka. Våra toppmoderna anläggningar gör det möjligt för oss att producera produkter i kvantiteter anpassade till vår försäljningsvolym, vilket säkerställer minimal lagringstid, optimal färskhet och maximal hållbarhet i ditt hem.

Läs mer

Customer Location

Select your preferred currency below.