VäljGlädje

Om oss

Better You AB skapades för att täcka kvalitetsmedvetna konsumenters behov. Vi har gedigen erfarenhet inom hälsofackhandel och vår affärsidé är att erbjuda de senaste produkterna inom hälsa. Vår utgångspunkt är hur dagens behov ser ut och genom att finnas på de platser som vi bedömer bäst kan vägleda konsumenten mot hälsosamma mål. Vi arbetar utifrån ett holistiskt friskvårdsperspektiv. Naturens kraft, kunskapen i Sveriges hälsobutiker och vår möjlighet att fånga upp, utvärdera och utveckla produkter som matchar dagens behov är kärnan vår verksamhet.
Vårt sortiment

Vi har utvecklat två produktlinjer. En är naturliga kosttillskott och den andra riktad mot träningsintresserade. De naturliga kosttillskotten har tagits fram med innovativa och produkttekniska lösningar och erbjuds med hälsorådgivning i hälsobutiker. För att maximera nyttan av våra produkter, krävs förståelse för hur kroppen fungerar och en medvetenhet kring hur den signalerar och vad som kan hjälpa vid olika behov. Den förståelsen finns i de hälsobutiker som vi väljer att samarbeta med. Båda sortimenten finns också här i vår egen webbutik.
Better You

Better You är premiumkosttillskott som säljs med hälsorådgivning eller rekommendation i hälsobutiker. Idag finns det ca 200 återförsäljare av Better You. Sortimentet av naturliga kosttillskott säljs också i vår egen webbutik för att erbjuda e-handelsmöjlighet för de som inte har möjlighet att handla i butik.
Välj Glädje av Better You

Välj Glädje vänder sig till träningsintresserade för att täcka behovet om goda smaker och nyheter. Med den konkurrenskraftiga prissättningen är Välj Glädje ett lämpligt alternativ. Många av Välj Glädjes konsumenter vänder sig till Better You sortimentet i efterhand när kravet på kvalitet överstiger kravet på tillgänglighet.

Läs mer

Customer Location

Select your preferred currency below.

NO HIDDEN FEES. SHIPPING INCLUDES ALL TAXES AND FEES