Hem » TRÄNINGSREDSKAP » Gummiband

Gummiband -Använd för bättre träning hemma

Många har upptäckt fördelarna med att använda sig av gummiband i sin träning. Gummiband kan göra att du kan utföra övningar som du annars inte kunde göra. Det är också ett material som gör att du får ett lagom mycket motstånd både när du går ut i övningen och när du går tillbaka. De som är ute efter att ta sin träning till nästa nivå brukar ofta använda sig av gummiband. Det är ett sätt att kunna komma åt precis alla muskler som du vill träna. Alla de musklerna som du direkt märker är otränade när du gör något som du inte är van vid, exempelvis när du börjar med en ny sport.

 

Gummiband i olika utförande

Det vi kallar för gummiband finns i en mängd olika utföranden, färger och former. Förstås även till lite olika typer av funktioner. Vi har gummiband som Powerbands, Miniband, Resistance Bands och Exercise Tube Set. Förutom att längd, tjocklek och utförande gör att du kan använda dem till olika övningar så är de också till för lite olika syften. Det finns gummiband som är extra bra för träning i hemmet eller på resan. Eller kanske är du mer intresserad av att använda band till rehabilitering och skadehantering? Då finns det flera olika sorter som är speciellt bra även för detta.

 

I hemmet eller på gymmet

Alla våra gummiband kan du hitta på gymmet för både träning och rehab. Av samma anledning är det även många sjukgymnaster som använder sig av banden för rehabilitering och hantering av en mängd olika sjukdomar och skador. Det kan vara skador på skelettet, men även på mjukdelar. Vid vissa hjärnskador kan det också behövas en rehabilitering där rörligheten, styrkan och balansen behöver tränas upp. Vi har band med olika längd och med olika slags motstånd, beroende på vad du önskar göra. Kanske vill du också ha våra gummiband hemma för att kunna träna eller utföra din rehabilitering? Vi har allt du kan behöva för din träning och din hälsas skull. Välj din favorit och njut av en bekväm träning som kommer göra dig mycket gott.

Läs mer

TOPPSÄLJARE

Produkter

Customer Location

Select your preferred currency below.