Atletbutiken

Nocco Miami Strawberry

Nu lämnar vi de mörka och kalla månaderna bakom oss och ger plats till vårens nya smak från NOCCO. För fjärde året i rad lanserar NOCCO, Sveriges mest sålda BCAA-dryck, en Limited Summer Edition – NOCCO Miami, med smak av jordgubb. En nykomling inspirerad av ett färgglatt och soldränkt Miami.

Sedan NOCCOs limiterade sommarsmaker lanserades 2016, har de blivit stora succéer. Först ut var NOCCO Tropical, följt av 2017 års upplaga; NOCCO Caribbean. Succén fortsatte även sommaren 2018 med lanseringen av NOCCO Carnival, som tog oss hela vägen till färgglada parader och intensiva rytmer. I år är inget undantag – inför sommarens limiterade smak har NOCCO hämtat inspiration från ett pulserande Miami. En stad som spritter av liv och personer i rörelse och vars varma vindar möter färgstarka solnedgångar samt svängig musik.

– Inför lanseringarna av våra limited editions är vi alltid lika förväntansfulla, det är som startskottet för sommaren. Vår senaste nyhet med efterlängtad jordgubbssmak, förknippas på många sätt med en varm och härlig sommar – precis som vi vill att man ska få känslan av efter en klunk NOCCO Miami Strawberry. Med färgglada Miami-vibbar, varma vindar och magiska solnedgångar är vår nyhet som en oändlig sommar på burk. Welcome to Miami, säger Camilla Herlin, Marketing Manager på NOCCO.

NOCCO Miami innehåller förutom BCAA (3000mg), grönt te-extrakt, koffein och sex olika vitaminer. Liksom övriga NOCCO-drycker är den helt utan socker. NOCCO Miami Strawberry kommer att finnas till försäljning från och med vecka 13 hos återförsäljare runtom i landet, samt på 15 marknader globalt.

From sunrises to sunsets, this is your never ending summer!

 

Nocco Flak

Atletbutiken har alltid billigt pris på Nocco Flak, just nu säkjer vi 24st 330ml Nocco för endast 429kr. Köper du Nocco flak i vår butik i Stockholm (solna) har du även fri möjlighet att mixa ditt flak mellan alla olika smaker på Nocco.

 

Nocco Miami Strawberry

Nyheten från Nocco som även blir deras summeredition är Nocco Miami med smak av strawberry (jordgubb). Denna har en fräsch smak av somrig jordgubb utan att bli för söt i smaken. Noccos sommarsmak Miami hittar du självklart även i vår butik i Solna. Sommarsmakerna från Nocco har alltid blivit en succé över förväntan och tidigare storsäljare har tex varit Nocco Caribbean och nu kommer alltså sommarens hit bli nya Nocco Miami Strawberry.

Köp nya Nocco Miami Strawberry här

Skriv en kommentar:

Text:
Signatur:

Customer Location

Select your preferred currency below.