Hem » KOSTTILLSKOTT » Muskelökning » Tongkat Ali » Alpha Power Herbs Tongkat Ali, 180 caps
499 SEK

Alpha Power Herbs Tongkat Ali, 180 caps

499 SEK
1 2 3 4 5
(3.4/5) Baserat på 52 betyg.
Artnr: APH01

Produktbeskrivning

Alpha Power Herbs Tongkat Ali (2% extrakt), 180 caps

OBS! LEVERANS VECKA 49

Är du en fitnessentusiast som vill optimera din prestation naturligt? Vi introducerar Alpha Power Herbs Tongkat Ali 2% Extract, din bästa lösning för att låsa upp din fulla potential. Om du är redo att ta din träningsresa till nästa nivå, läs vidare för att upptäcka hur detta kraftfulla tillskott kan gynna dig.

  • 2% potent eurycomanon extrakt
  • Kvalitetssäkrad
  • Storpack
  • Hela 1050mg tongkat ali per portion

 

Köp 3 x Alpha Power herbs till kampanjpris

Vad är Tongkat Ali

Tongkat Ali, vetenskapligt känd som Eurycoma longifolia, är ett välkänt örtextrakt som kommer från Sydostasien. Denna anmärkningsvärda växt har använts i århundraden för sina potentiella hälsofördelar, och modern vetenskap har avslöjat dess potential som ett naturligt prestationshöjande tillskott.


Varför välja Alpha Herbs Tongkat Ali 2% extrakt

Med vår produkt får du en extremt bra kvalitetsprodukt innehållande hela 1050mg Tongkat Ali per portion. Detta ger dig alltså hela två månaders förbrukning med en potent och väl tilltagen dagsdos. Tongkat ali har tagit världen med storm, Alpha Power Herbs Tongkat ommer ta dig med storm, nedan listar vi varför.

1. Styrka och renhet

Vårt Tongkat Ali 2% extrakt är formulerat för att ge dig den största styrkan och renheten. Vi förstår att när det gäller tillskott så är kvalitet viktigt. Det är därför vi har standardiserat vårt extrakt för att innehålla en potent koncentration på 2 % av aktiva föreningar, vilket säkerställer att du får maximal nytta av varje dos.

2. Naturligt testosteronstöd

En av de viktigaste fördelarna med Tongkat Ali är dess förmåga att stödja hälsosamma testosteronnivåer. Testosteron är ett hormon som är avgörande för muskeltillväxt, styrka och övergripande atletisk prestation. Genom att naturligt öka testosteronproduktionen kan Alpha Power Herbs Tongkat Ali hjälpa dig att optimera dina träningspass och uppnå dina träningsmål.

3. Förbättrad energi och uthållighet

Upplev en våg av vitalitet och uthållighet som kan ta dina träningspass till nya höjder. Alpha Power Herbs Tongkat Ali hjälper till att minska trötthet, vilket gör att du kan träna hårdare trräningspass och uppnå topppresultat.

4. Humörförbättring

Ett positivt tänkesätt är avgörande för alla träningsresor. Många användare rapporterar förbättrat humör och minskade stressnivåer när de kompletterar med Tongkat Ali. Detta kan leda till ökad motivation och en roligare träningsupplevelse.

5. Libido och självförtroendeboost

Förhöjda testosteronnivåer är kända för att positivt påverka libido och sexuell prestation. Öka ditt självförtroende både i och utanför gymmet med de extra fördelarna med Tongkat Ali.

 

Hur ska Alpha Power Herbs Tongkat Ali Användas

För att uppleva de fulla fördelarna med Alpha Power Herbs Tongkat Ali 2% extrakt, ta en kapsel dagligen med en måltid, eller enligt anvisningar från din vårdgivare. För optimala resultat, överväg att införliva detta tillägg i din dagliga rutin som en del av en välbalanserad kost och regelbunden träning.

Alpha Power Herbs Tongkat Ali 2% Extract är din naturliga, vetenskapligt baserade lösning för att uppnå dina träningsmål. Upplev den vitalitet, styrka och självförtroende du har strävat efter. Lyft din träningsresa med Alpha Power Herbs Tongkat Ali idag och starta din resa mot förbättrade träningsresultat.

Antal Portioner: 60st

Rekommenderad dosering: 3 kapslar dagligen tillsammans med med måltid. Överskrid ej rekommenderad dosering

Näringsvärde Per portion (3 kapslar) Per 1 kapsel
Tongkat Ali Rot Extrakt (2%) (Eurycoma Longfolia) 1050 mg 350 mg
Biotica Complex (Metylsulfonylmetan, bioavailible piper nigrum/sartpeppar, stinging nettle/brännässla (urtica dioica L) 150 mg 50 mg

 

Övriga ingredienser: 100% vegetariska kapslar utan tillsatser

Tillverkarens artikelnummer: APH01

Produktomdömen

Lämna ett omdöme

Klicka på bilden som visar en symbol för J för att skicka iväg meddelandet.

Omdöme (0)

Mer info

Leveransinformation

Leveransinformation

Läs mer om våra leveransvillkor i våra köpvillkor.

Blogga om

Blogga om

Customer Location

Select your preferred currency below.