Askorbinsyra 500g, C-vitamin pulver Helhetshälsa, atletbutiken

Askorbinsyra

Artnr: HHH01
299 SEK Ord. Pris (349 SEK)
Vårens Kampanj t.o.m. 2020-07-31

Produktbeskrivning

Helhetshälsa Askorbinsyra 500g

100% rent C vitamin i pulverform utan tillsatser eller sötning. Nu har du chansen att köpa storpack med askorbinsyra i sin renaste form. Använd Askorbinsyra för bättre kollagenbildning och för att bibehålla kroppens egna immunförsvar för att hindra virus och infektionsbildning.

 • 100% rent askorbinsyra
 • Bibehåll immunförsvaret normala funktion
 • Bidrar till kollagenbildning

 

Vad är askorbinsyra i pulverform

Askorbinsyra är den sura formen av normalt C Vitamin och är samma form som finns i frukter och bär. Detta pulver med askorbinsyra från Helhetshälsa är helt naturellt och utan tillsatser vilket innebär att det är 100% askorbinsyra. Askorbinsyra bör tas i samband med måltid för bästa upptag. Askorbinsyra bidrar också till förbättrat upptag av mineralen järn.

 

Hur fungerar C Vitamin

C Vitamin har som funktion att skydda cellerna mot oxidativ stress och bidra till minskad trötthet och utmattning. C Vitaminet har även som funktion att bibehålla immunsystemets normala funktion under, efter och innan fysisk aktivitet. Det är extra viktigt med ett högt intag av C vitamin om du är fysiskt aktiv då kroppen blir mer mottaglig för virus och infektioner vid hög påfrestning.

C Vitamin har även som fuktion att bidra till kollagenbildning i kroppen. Kollagenet har normala funktioner i benstommen, blodkärlen, brosket, tänderna, tandköttet och huden.

 

Hur mycket C Vitamin ska man använda

Störst effekt har bevisligen visats vid ett intag av 200mg C Vitamin utöver det dagliga rekommenderade intaget. Kan du hålla detta med hjälp av ett regelbundet intag av C Vitamin ger du kroppen optimala förutsättningar för att kunna hålla immunförsvaret i bästa tänkbara skick.

 

Öka immunförsvaret med C Vitamin

Vitamin C bidrar till en normal energiomsättning och för att misnka trötthet och utmattning av kroppen. Kan du hjälpa kroppen att bidra till en normal funktion och minimera tröttheten hjälper du också kroppens egna immunförvar och på så vis kan du undvika att du är mottaglig för infektioner och virussjukdommar.

Här kan du köpa högdoserad C Vitamin brustablett

 

Askorbinsyra från Helhetshälsa i pulverform

Detta är 100% Askorbinsyra 8C Vitamin) i sin renaste form och är ett kosttillskott som är helt fritt från övriga ingredienser eller tillsatser. Kosttillskottet från Helhetshälsa är ett Svenskt kosttillskott och producerat i Sverge för Svenska kunder. Detta C Vitamin tillskott är mycket prisvärt för dig som behöver storpack.

Pulvret kan klumpa sig något vilket är helt normalt och påverkar inte vitaminhalten.

Dosering: ½ - 1 kryddmått dagligen. Gärna fördelat över flera tillfällen. Rekommenderad dos bör ej överskridas.
Ingredienser: 100% Askorbinsyra
Storlek: 500g

Produktomdömen

Lämna ett omdöme

Klicka på bilden som visar en symbol för D för att skicka iväg meddelandet.

Omdöme (0)

Mer info

Leveransinformation

Leveransinformation

Läs mer om våra leveransvillkor i våra köpvillkor.

Blogga om

Blogga om

Andra varor från samma varugrupp

 • Himalaya
  169 SEK
 • Better You
  421 SEK
  ( 479 SEK )
 • Self Omninutrition
  från 66 SEK
 • 499 SEK
 • Kunder som köpt denna vara har även köpt

 • Star Nutrition
  175 SEK
  ( 199 SEK )
 • Customer Location

  Select your preferred currency below.