103 SEK

C-Vitamin Pro

103 SEK Ord. Pris (129 SEK)
1 2 3 4 5
(4/5) Baserat på 8 betyg.
Artnr: S61

Produktbeskrivning

Self Omninutrition C-Vitamin Pro - 100 tabs

C-Vitamin Pro Främjar det naturliga funktionen av ditt immunförsvar och kan minska känslan av trötthet och utmattning. Ett intag av Vitamin C bidrar till en bättre helhetshälsa.

  • Bidrar till bättre hälsa
  • Hjälper uppbyggnaden av brosk & benvävnad
  • Stark antioxidant
  • Vegan säker

 

Vad är C-Vitamin PRO

C-Vitamin Pro innehåller hela 1000mg tablett vilket är 1250% av rekommenderat dagligt intag för en vuxen person. Fördelarna med C vitamin är många och och främjar helhetshälsan på många sätt. C VItamin har en förmåga att underlätta upptaget av järn från din dagliga kost och fungerar på så vis som en transportör av järnet. C-Vitamin hjälper även din kropp med kollagenbildningen och uppbyggnaden av brosk och benvävnad genom att vara en stark antioxidant.

C- Vitamin Pro från Self Omninutrition är även berikad med superantioxidanten NAC (N-Acetyl-L-Cystein). NAC är en av de viktigaste byggstenarna som har en antioxidativ inverkan på kroppen. När du tränar regelbundet och är fysiskt aktiv NAC bidra till minskad oxidativ stress genom glutation. Glutationen skyddar även kroppen mot leveraskador och ges även på sjukhus till patienter med leverskador. Acetylcystein används även för behandling av kronisk bronkit och cystisk fibros. Acetylcystein hjälper även kroppen att lösa upp segt slem.

Förutom C-Vitamin och NAC har Vitamin C Pro berikats med ett komplett dagligt intag av D-Vitamin genom att SELF tillsatt hela 45 ug vilket motsvarar 900% av ditt rekommenderade dagliga intag.

 

Innehåll C-Vitamin Pro Per 1 tab
Vitamin C 1000mg (1250%)
NAC 84mg
Vitamin D 45 ug (900%)

 

 

Har jag brist på C VItamin

Det är idag relativt ovanligt att ha c vitamin brist men kan givetvis förekomma. Om du har en lindrig brist av c-vitamin kan biverkningarna bli trötthet, svaghet och irritation. Skulle du ha en mer allvarlig brist på vitamin c kan det resultera i skörbjugg som är en sjukdom ger inflammation och blödande tandkött, försmrad sårläkning och infektionskänslighet.

 

Kan man ta för mycket C-Vitamin

Ett högt intag av c-vitamin räknar man på 1000mg/dag och uppåt och här meddelar livsmedelsverket att det inte finns något som tyder på att skulle ge några allvarliga skador, cancer eller fosterskador. Men om du är känslig mot ett högt intag av C-vitamin kan det orsaka diarré. Här kan du köpa C-Vitamin i pulverform

Streckkod: 7340195401408

Produktomdömen

Lämna ett omdöme

Klicka på bilden som visar en symbol för B för att skicka iväg meddelandet.

Omdöme (0)

Mer info

Leveransinformation

Leveransinformation

Läs mer om våra leveransvillkor i våra köpvillkor.

Blogga om

Blogga om

Customer Location

Select your preferred currency below.