C Vitamin

116 SEK Ord. Pris (129 SEK)
Artnr: SS47
1 2 3 4 5
(3/5) Baserat på 2 betyg.

Produktbeskrivning

Swedish Supplements C Vitamin Tuggtabletter 100st

Aldrig har det varit lättare att få i sig en hög dos av C vitamin i tablettform. Dessa tuggtabletter från Swedish  Supplements har en härlig smak av persika och enkla att tugga. Varje tablett innehåller hela 500mg rent c vitamin

  • Ger ökat järnupptag
  • 100% c vitamin
  • Enkelt intag med tuggtabletter

 

C Vitamin är ett vattenlösligt vitamin som du bör tillföra din kropp dagligen tillsammans med en i övrigt allsidig kosthållning. C-Vitamin är en vattenlöslig vitamin och kroppen saknar förmågan att bilda c vitamin själv. Naturligt hittar du C Vitamin i kost som tex frukt, bär, grönsaker och rotfrukter. C Vitamin är känsligt i sig självt och förstörs lätt av temperaturskillnader och ljus. Detta resulterar att mycket av de naturliga C Vitaminerna försvinner från bär, frukt och grönsaker.

Här kan du köpa C Vitamin Brustablett

 

Varför ska man använda C Vitamin

ett intag av C Vitamin är nödvändigt för amnesomsättningen och immunförsvaret. Tillsammans med Zink hjälper C Vitamin att hålla hår hud och naglar friska och vitala. C-Vitaminet hjälper även kroppen att förbättra upptaget av järn i mag och tarmkanalen, och har även en antioxidativ effekt i kroppen.

Symptom på att du får i dig för lite C Vitamin kan vara trötthet, ökad känslighet för infektioner, muskelsvaghet och försämrad sårläkning.

Innehåll per Portion (tablett)
C-Vitamin 500mg

Produktomdömen

Lämna ett omdöme

Klicka på bilden som visar en symbol för C för att skicka iväg meddelandet.

Omdöme (0)

Mer info

Leveransinformation

Leveransinformation

Läs mer om våra leveransvillkor i våra köpvillkor.

Blogga om

Blogga om

Andra varor från samma varugrupp

  • 183 SEK
    ( 199 SEK )
  • Customer Location

    Select your preferred currency below.