Hem » KOSTTILLSKOTT » Kreatin » Monohydrat » Creatine Powder
  • Creatine Powder 300g
  • Creatine Powder 600g
349 SEK
499 SEK

Creatine Powder

Storlek:
349 SEK
499 SEK
1 2 3 4 5
(4/5) Baserat på 34 betyg.
Artnr: ON08317
Artnr: ON08634

Produktbeskrivning

Optimum Nutrition Creatine Powder

Optimum Nutrition Creatine Powder innehåller 100% av det prestationshöjande kosttillskottet kreatinmonohydrat i sin renaste form. Creatine Powder hjälper dig bevisligen att öka i styrka, explosivitet och muskeluthållighet.

  • Neutralt pulver, lukt och smaklöst
  • Fri från kalorier
  • 100% mikroniserat kreatin monohydrat
  • Blandas i valfri dryck

 

Kreatin monohydrat från Optimum Nutrition

Detta är ett högkvalitativt kreatintillskott i sin renaste form och har bevisligen en prestationshöjande effekt. Kreatin är ett av få kosttillskott som har bevisad prestationshöjande effekt när det gäller styrka, muskeluthållighet och explosivitet. Creatine Powder från ON är ett lukt och smaklöst kreatinpulver som är framtaget genom en patenterad produktionsmetod. Kreatinet kan blandas med valfri dryck och kan användas av elitidrottare eller motionärer som vill öka energinivåerna i kroppen eller öka prestationsförmågan. Kreatin monohydrat hjälper dig att öka prestationsförmågan och uthålligheten under träningen samt förbättra återhämtningen av dina muskler efter träningspasset.

 

Vad innehåller Creatine Powder

Creatine Powder är ett mikroniserat kreatinpulver vilket gör det enkelt att blanda ut i valfri dryck och kan intas under dagen. Optimum Nutrition har valt att skapa en så ren produkt som möjligt och därför innehåller Creatine Powder enbart 99,9% kreatinmonohydrat och är helt fri från tillsatser och utfyllnadsmedel. Det mikroniserade kreatinet löses upp enkelt i valfri dryck och lagras i kroppen för att ge ökad energi när du behöver prestera på topp. Då kreatin är ett av få kosttillskott som har en bevisad prestationshöjande effekt genom att bidra till ökad muskelmassa då kreatinet ökar din styrka, explosivitet och uthållighet.

Storlek: 317g & 634g

Dosering: Det rekommenderade intaget för Creatine Powder från Optimum Nutrition är 1 skopa (cirka 3,6 g) per dag utspädd med 250 ml valfri vätska. Under uppladdningsfasen kan du börja med 5 portioner utspridda under dagen i 6-8 dagar. Därefter kan du sänka dosen till 1-2 portioner per dag.

Doser per förpackning: En förpackning Creatine Powder från Optimum Nutrition innehåller 317g alt 634g, vilket motsvarar cirka 9 eller 186 dagsdoser vid det rekommenderade intaget av 3,6 g per dag

Innehåll Creatine Powder 317g 634g
Kreatin monohydrat 99,9% 99,9%
Dosering (portion) 3,6g 3,6g
Antal doseringar per förpackning 93st 186st

 

Innehåll: Kreatinmonohydrat. Kan innehålla spår av NÖTTER och JORDNÖTTER.

Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn.

Streckkod: 5060245605397
Streckkod: 5060245605403

Produktomdömen

Lämna ett omdöme

Klicka på bilden som visar en symbol för E för att skicka iväg meddelandet.

Omdöme (0)

Mer info

Leveransinformation

Leveransinformation

Läs mer om våra leveransvillkor i våra köpvillkor.

Blogga om

Blogga om

Customer Location

Select your preferred currency below.