Hem » KOSTTILLSKOTT » Muskelökning » Testobooster » Delta Alpha Booster, 120 caps
279 SEK

Delta Alpha Booster, 120 caps

279 SEK
1 2 3 4 5
(3.4/5) Baserat på 67 betyg.
Artnr: DN05

Produktbeskrivning

Delta Nutrition Alpha Booster

Delta Nutriton Alpha Booster är ett högdoserat kosttillskott för att främja din naturliga produktion av ditt manliga hormon. Alpha Booster är högdoserad på verksamma ingredienser inom katoegorin muskelökning.

  • 30 portioner
  • Högdoserad för muskelökning
  • Innehåller bla bockhornsklöver & tribulus

 

Hur Fungerar Delta Alpha Booster

Alpha Booster från Delta Nutrition innehåller ett brett spectra av aktiva ingredienser som främja en normal produktion av testosteron och hjälper dig att bibehålla nivårna i kroppen. Genom att standardisera extrakten så innehåller Alpha Booster har man lyckats att hitta den exakta blandningen av varje unik ingrediens. Fenugreek har standardiserats till 10:1 och tribulus extraktet inenhåller 90% steroidala saponiner då det är vanligt att många endast ger 55%.

Delta Nutrition Alpha Booster innehålelr även en ansenlig hög mängd av mineralen zink och då i formen zinkglukonat. Zink bidrar till många goda funktioner för muskelökning och hjälper din kropp att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet. Zink bidrar även till normalisering av fertilitet, proteinsyntes och reproduktion.

 

Antal doser per förpackning: 30 st.

Rekommenderad daglig dos: Intag 1 portion (4 kapslar) per dag. Intag en halv portion (2 kapslar) i samband med frukost och en halv portion (2 kapslar) vid sänggående. För bästa resultat, använd produkten i 6-8 veckor och gör sedan ett uppehåll på 4 veckor. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

Innehåll Alpha Booster 4 kapslar DRI%
Bockhornsklöver extrakt 10:1 1200 mg  
Tiggarnöt extrakt 90% (standardiserat) 800 mg  
Rosenrot extrakt 3% (standardiserat) 400 mg  
Brännässle extrakt 200:1 200 mg  
Svamp extrakt (champinjon) 20% (standardiserat) 200 mg  
Svartpeppar extrakt 4 mg  
Zink Glukonat 15 mg 100%

 

Ingredienser och allergener: Extrakt av bockhornsklöver 10:1 (Trigonella foenum-graecum), Tribulus terresteris-extrakt, extrakt av rosenrot, champinjonextrakt, brännässla-extrakt 200:1 (Urtica Diocia), kapsel (gelatin, färg [E131, E171], glycerol), zinkglukonat.

Förvaring: Förvaras torrt i originalförpackning.

Övrig information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du kontakta läkare innan Du använder produkten.

Streckkod: 7350071920237

Produktomdömen

Lämna ett omdöme

Klicka på bilden som visar en symbol för D för att skicka iväg meddelandet.

Omdöme (0)

Mer info

Leveransinformation

Leveransinformation

Läs mer om våra leveransvillkor i våra köpvillkor.

Blogga om

Blogga om

Customer Location

Select your preferred currency below.