Hem » KOSTTILLSKOTT » Muskelökning » Testobooster » Ecdysterone, 60 tabs
  • Sportlab Ecdysterone 60 tabs
  • Sportlab Ecdysterone innehåll
349 SEK

Ecdysterone, 60 tabs

349 SEK
1 2 3 4 5
(3.4/5) Baserat på 1013 betyg.
Artnr: SL27

Produktbeskrivning

Sportlab Ecdysterone 200mg, 60 tabs

Äntligen går det köpa Ecdysterone i Sverige. Sportlab Ecdysterone är en växtsterol som förekommer naturligt i vissa växter, och är ett av de mest förekommande hormonerna bland leddjur. Ecdysterone (ekdysterone på svenska) har funnits som kosttillskott under lång tid men det är först nu när man tydligt i studier kan visa effekterna av ämnet.

  • Ökad libido & vällust
  • Högre muskeluthållighet
  • Bevisad styrkeökning

 

Vad är ekdysterone

Ecdysterone fins naturligt i livsmedel och är särskilt hög i quinoa men finns även i spenat. För insekter är ekdysteron ett viktigt steroidhormon som är nödvändigt för metamorfosen som är den anabola förvandlingen insekter genomgår när de utvecklas från larv till färdigutvecklad insekt.

I nyligen utförda studier på människor har gruppen som supplementerat med ecdysterone en markant ökad muskelmassa och även högre resultat i 1RM bänkpress jämfört med kontrollgruppen.
Ökningarna beror på ecdysteronets bindning till östrogen-receptorer (ER) vilket i sin tur leder till ökade nivåer av hormonet IGF1.

 

Hur använder man ecdysterone

Sportlab Ecdysterone används med fördel till dig som vill öka dina naturliga hormonnivåer. Ecdysterone är ett av flera ämnen som utreds av WADA och kan i framtiden hamna på WADAs dopinglista. Under 2021 finns det inte på listan och är fritt att använda för tävlande idrottare, men för att vara säker bör du hålla dig uppdaterad. gällande innehållet i denna produkt. Vi rekommenderar ej denna produkt till tävlande atleter och idrottsmän.

Antal tabletter: 60 st
Dagsdosering: 2 tabletter per dag
Innehåll per dagsdos: 200mg ecdysterone
Aktiv ingrediens: Ecdysterone 90%, Cyanotis Arachnoidea Extract

 

Ecdysterone - Vad innehåller det?

Ecdysterone, mikrokristallin cellulosa, magnesiumsalter av fettsyror, kiseloxid

Innehåll Per 1 tab 2 tabs (dagsdos)
Ecdysterone 100 mg 200 mg

 

Sportlab Ecdysterone har en bevisad effekt enligt studier.
Här kan du läsa en av de bevisade studierna om Ecdysterone

Kosttillskott ska ej användas som ett alternativ till en varierad och balanserad kosthållning. Överdosering kan medföra hälsorisker.
OBS rekommenderas ej till tävlande idrottare.

Streckkod: 7350046536524

Produktomdömen

Lämna ett omdöme

Klicka på bilden som visar en symbol för A för att skicka iväg meddelandet.

Omdöme (7)
Fick sår av denna produkt
Produkten funkar och det är ingen snack om saken. Jag har tränat i 18 år men när jag började ta denna ökade jag avsevärt i styrka. Jag kan garantera att den funkar på detta sättet. Däremot har jag bokat tid till hudläkaren då jag fått röda prickar som övergår till sår över hela kroppen men framförallt på magen. Inte nog med det började jag få allt fler leverfläckar eller något som liknar leverfläckar. Jag har fullt med prickar, sår och leverfläckar på magen i denna stund som jag skriver och då har jag använt produkten i två månader. Alla får inte samma reaktion ska man vara medveten om och vill man ta risker kan man lika gärna ta steroider då man vet vad man får.
Det fungerar!
Hhhmmm.
Om det verkligen skulle påverka kroppens hormoner skulle det givetvis inte få säljas här.
Totalt 7 poster
Sida 2 av 2
1 2

Mer info

Leveransinformation

Leveransinformation

Läs mer om våra leveransvillkor i våra köpvillkor.

Blogga om

Blogga om

Customer Location

Select your preferred currency below.