Hem » KOSTTILLSKOTT » PWO » Fairing M-46

Fairing M-46

Fairing M-46 är en högkoncentrerad PWO i pulverform som bland annat innehåller koffein (OBS, mycket hög halt), teacrine från Camellia Siensis, kreatin-malat och beta-alanin med kraftigt uppiggande verkan
Smak:
Artnr: FG43
211,65 SEK Ord. Pris (249,00 SEK)
November Deals t.o.m. 2019-11-30
Artnr: FG43RR
211,65 SEK Ord. Pris (249,00 SEK)
November Deals t.o.m. 2019-11-30

Produktbeskrivning

Fairing M-46 250 gram

Fairing M-46 är en högkoncentrerad PWO i pulverform som bland annat innehåller koffein (OBS, mycket hög halt), teacrine från Camellia Siensis, kreatin-malat och beta-alanin med kraftigt uppiggande verkan som kan påverka din explosivitet och uthållighet under träning och tävling.

 

Innehåll i Fairing M-46:

Beta-Alanin är en aminosyra som bildas vid degraderingen av två peptider, bland annat dipeptiden karnosin. Omvänt är den mängd beta-alanin som finns tillgänglig avgörande för hur mycket karnosin som kan bildas. Enligt EFSA, Europeiska unionen har studier visat att beta-alanin kan öka koncentrationen av karnosin i muskler samt minska muskelutmattning och därmed öka total prestation i muskler.

L-tyrosin är en aminosyra som fås via mat eller tillskott men som framför allt bildas i kroppen via prekursorn fenylalanin. L-tyrosin deltar i syntesen av kroppens proteiner vars biprodukter är viktiga hormoner eller signalmolekyler, däribland dopamin. Enligt EFSA har studier visat att intag av l-tyrosin kan ge ökad energi samt bidra till normal muskelfunktion.

Kreatin är en organisk förening som hjälper till att underhålla alla kroppens celler med energi, framför allt kroppens muskelceller. Malat syftar till kreatin som salt (ester-form). Kreatin har sedan länge använts av atleter och idrottare för att öka muskelmassa. Enligt EFSA ökar intag av kreatin total fysisk prestation vid högintensiva och upprepade träningspass.

Alanin har en nyckelroll utvinnande av energi via den så kallade glukos-alanin cykeln. Kortfattat bildas alanin i musklerna när pyruvat frisätter ATP för energi. Alanin och laktat transporteras sedan till levern för att åter bilda pyruvat. Via glukoneogenesen bildas glukos. Enligt studier kan L-alanin bidra till en fördröjning av utmattning i muskler och därmed påverka prestationen.

Rödbetsextraktet kommer från Beta Vulgaris. Rödbeta liksom rosenrot har genom mänskligheten använts som medicin på grund av dess kemiska föreningar. Dessa kemiska föreningar fungerar som ett försvarssystem mot mikroorganismer, mögel och insekter. Studier har visat ett samband mellan Beta Vulgaris och en normal tarmflora med positiv inverkan på matsmältningen.

Teacrin är en sk. alkaloid, en naturligt förekommande kemisk förening som visats kunna påverka adenosin- och dopaminsignalering på samma vis som koffein gör. Studier stödjer nu även de förmodade fördelaktiga effekterna av teakrin som förstärkare till subjektivt upplevda energinivåer och mental prestanda vid fysisk ansträngning.

Vikt:

250g 

 

Portioner:

25

 

 

Smak:

 • Berry blast
 • Red Pineapple
 • Rhubarb/Raspberry

 

Näringsvärde per 100 g Portion (10g)
- Energi kJ/kcal 953/228 95,3/22,8
- Fett 0g 0g
- Kolhydrater 0g 0g
- Protein 56g 5,6g
- Salt 0g 0g

Innehållsförteckning Portion (10g)
- Beta-alanin 3200mg
- L-tyrosin 2400mg
- Kreatin-malat 1300mg
- L-alanin 1000mg
- Rödbeta 400mg
- Koffein 300mg
- Rosenrot/Rhodiola rosea 100mg
- Teacrine* 30mg
- Vitamin B3/Nikotinsyra 10mg (62% av DRI**)
*Från Camellia Siensis, **Dagligt rekommenderat intag


Ingredienser

Beta-alanin, l-tyrosin, kreatinmalat, l-alanin, antiklumpmedel (trikalciumfosfat), aromer, rödbetsjuicepulver, koffein, sötningsmedel (sukralos, acesulfam-K), rosenrotextrakt, grönt teextrakt (99% teacrine), vitamin B3 (nikotinsyra)

 

Tillredning

En portion/dag motsvarande 1 skopa (à 10 gram) blandas i 2-3 dl vatten och intas 30 minuter före träning

 

Förvaring

Torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.

 

Kosttillskott

Mycket hög koffeinhalt (300mg/dos). Gravida, ammande, minderåriga eller personer känsliga för koffein bör avstå från produkten. Använd ej heller om du är allergisk mot någon av de ingående ingredienserna eller har hjärtproblem. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost och rekommenderad dagsdos bör ej överskridas

 

Tillverkare

Fairing Sweden AB, Veddestavägen 13, 17562 Järfälla. info@fairing.se www.fairing.se

Produktomdömen

Lämna ett omdöme

Klicka på bilden som visar en symbol för E för att skicka iväg meddelandet.

Omdöme (0)

Mer info

Dokument (0)

Leveransinformation

Leveransinformation

Läs mer om våra leveransvillkor i våra köpvillkor.

Blogga om

Blogga om

Andra varor från samma varugrupp

 • Self Omninutrition
  75,65 SEK
  ( 89,00 SEK )
 • 429,00 SEK
  ( 449,00 SEK )
 • Swedish Supplements
  399,00 SEK
 • från 429,00 SEK
 • Customer Location

  Select your preferred currency below.

  NO HIDDEN FEES. SHIPPING INCLUDES ALL TAXES AND FEES