Fairing M-46 | PWO | atletbutiken.com
  Hem » KOSTTILLSKOTT » PWO » Fairing M-46

Fairing M-46

Smak:
Artnr: FG43BB
219 SEK Ord. Pris (249 SEK)
Vårens Kampanj t.o.m. 2020-06-03
Artnr: FG43RR
219 SEK Ord. Pris (249 SEK)
Vårens Kampanj t.o.m. 2020-06-03

Produktbeskrivning

Fairing M-46 250 g

Fairing M-46 är en högkoncentrerad PWO i pulverform som bland annat innehåller koffein, spenatextrakt(spinox), kreatin-malat och beta-alanin med kraftigt uppiggande verkan som kan påverka din explosivitet och uthållighet under träning och tävling. Detta kosttillskott är anpassat att intas före träning

 • Hög Koffeinhalt
 • Pwo föruthållighet och prestation

Vad Innehåller Fairing M46:

Beta-Alanin: Beta-Alanin är en aminosyra som bildas vid degraderingen av två peptider, bland annat dipeptiden karnosin. Omvänt är den mängd beta-alanin som finns tillgänglig avgörande för hur mycket karnosin som kan bildas. Enligt EFSA, Europeiska unionen har studier visat att beta-alanin kan öka koncentrationen av karnosin i muskler samt minska muskelutmattning och därmed öka total prestation i muskler.

L-tyrosin: L-tyrosin är en aminosyra som fås via mat eller tillskott men som framför allt bildas i kroppen via prekursorn fenylalanin. L-tyrosin deltar i syntesen av kroppens proteiner vars biprodukter är viktiga hormoner eller signalmolekyler, däribland dopamin. Enligt EFSA har studier visat att intag av l-tyrosin kan ge ökad energi samt bidra till normal muskelfunktion.

Kreatin-Malat: Kreatin är en organisk förening som hjälper till att underhålla alla kroppens celler med energi, framför allt kroppens muskelceller. Malat syftar till kreatin som salt (ester-form). Kreatin har sedan länge använts av atleter och idrottare för att öka muskelmassa. Enligt EFSA ökar intag av kreatin total fysisk prestation vid högintensiva och upprepade träningspass

L-alanin: Alanin har en nyckelroll utvinnande av energi via den så kallade glukos-alanin cykeln. Kortfattat bildas alanin i musklerna när pyruvat frisätter ATP för energi. Alanin och laktat transporteras sedan till levern för att åter bilda pyruvat. Via glukoneogenesen bildas glukos. Enligt studier kan L-alanin bidra till en fördröjning av utmattning i muskler och därmed påverka prestationen.

Rödbeta, och spenatextrakt (Spinox): Dessa ingredienser har vi valt för de är rika på Nitrat.Nitrat blir nitrit när det kommer i kontakt med bakterierna i din mun. När din kropp arbetar kommer nitritet ut i blodet och musklerna och omvandlas till kväveoxid och det gör att du kan hushålla med syret som räcker 3–4 procent längre. Kväveoxid är en molekyl som kroppen själv bildar och har stora effekter på blodflöde, ämnesomsättning och muskelfunktion. Andra unika egenskaper kväveoxiden har är att den effektiviserar användningen av syre och får oss att orka mer genom att minska känslan av ansträngning.

Vikt: 250g 

Portioner: 25st

Smak: Berry Blast, Rhubarb/Raspberry

Näringsvärde Per 100g Per 10g
Energi 953kj/228kcal 95,3kj/22,8kcal
Fett 0g 0g
Kolhydrater 0g 0g
Protein 56g 5,6g
Salt 0g 0g

 

Innehåll M46 Per dosering 10g
Beta Alanin 3200 mg
L-tyrosin 2400 mg
Kreatin Malat 1300 mg
L-Alanin 1000 mg
Rödbeta 400 mg
Koffein 300 mg
Rosenrot 100 mg
Spenatextrakt 100 mg
Vitamin B3 (nikotinsyra) 10 mg

 

Ingredienser: Beta-alanin, l-tyrosin, kreatinmalat, l-alanin, antiklumpmedel (trikalciumfosfat), aromer, rödbetsjuicepulver, koffein, sötningsmedel (sukralos, acesulfam-K), rosenrotextrakt, grönt teextrakt (99% teacrine), vitamin B3 (nikotinsyra)
Dosering: En portion/dag motsvarande 1 skopa (à 10 gram) blandas i 2-3 dl vatten och intas 30 minuter före träning
Förvaring: Torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.

Produktomdömen

Lämna ett omdöme

Klicka på bilden som visar en symbol för I för att skicka iväg meddelandet.

Omdöme (0)

Mer info

Leveransinformation

Leveransinformation

Läs mer om våra leveransvillkor i våra köpvillkor.

Blogga om

Blogga om

Andra varor från samma varugrupp

 • från 24 SEK
 • från 79 SEK
 • 20 SEK
  ( 25 SEK )
 • 349 SEK
 • Kunder som köpt denna vara har även köpt

 • Self Omninutrition
  från 139 SEK
  ( 159 SEK )
 • Self Omninutrition
  från 55 SEK
  ( 79 SEK )
 • Star Nutrition
  237 SEK
  ( 269 SEK )
 • Customer Location

  Select your preferred currency below.