Hem » KOSTTILLSKOTT » Skönhet & Hälsa » Kollagen » Kollagen Premium
349 SEK

Kollagen Premium

349 SEK
1 2 3 4 5
(3.3/5) Baserat på 6 betyg.
Artnr: BY15

Produktbeskrivning

Better You Kollagen Premium

Kollagen Premium från Better You innehåller kollagen som är ett protein vilket bidrar till uppbyggnaden utav kroppens struktur. Kollagenet finns i brosk, ben, ligament, bindväv och hud. Produktionen av kollagen är som högst kring 20 års åldern och minskar med tiden. Marint kollagen typ 1 som finns i Kollagen Premium har en hög biotillgänglighet. Better You Premium Kollagen innehåller vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för hudens, benstommens, blodkärlen, broskets, tandköttet och tändernas normala funktion

Med en formula utvecklad som ett dagsaktuellt svar på efterfrågan inom ledhälsa i svenska hälsobutiker, har vi nu lanserat Kollagen Premium.

 

Vad är kollagen Premium

Kollagen är ett protein som bidrar till uppbyggnaden utav kroppens struktur. Kollagenet finns i brosk, ben, ligament, bindväv och hud. Produktionen av kollagen är som högst kring 20 års åldern och minskar med tiden. Marint kollagen typ 1 har en hög biotillgänglighet.

  • Bättre broskbildning
  • Ger förbättrad ledfunktion
  • Stärker hår, hud, naglar

 

Utöver det så innehåller produkten acerola bäret som är högt på vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för hudens, benstommens, blodkärlen, broskets, tandkött och tändernas normala funktion. Kondroitin har som funktion att bevara brosket och fungerar genom att stabilisera bindväven och bibehåller broskets kvalitet. MSM är organiskt svavel och finns naturligt i flera obehandlade animaliska livsmedel. MSM förekommer framförallt i kroppens proteinrika vävnader så som brosk, senor, ligament, muskler, skelett, hud, hår och naglar.

Premium Kollagen är en kombinationsprodukt som stödjer kroppens kollagen produktion och på så sätt ger ett stöd till kroppens leder.

Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för hudens, benstommens, blodkärlen, broskets, tandköttet och tändernas normala funktion.

 

Innehåll Kollagen Premium
2 Kapslar 4 Kapslar
Fiskkollagen (typ 1) 1200 mg 2400 mg
Kondroitinsulfat 120 mg 240 mg
MSM (dimetylsulfon) 120 mg 240 mg
Acerola 100 mg 200 mg
-varav vitamin C 25 mg (33% va RDI) 50 mg (66% av RDI)

 

 

Rekommenderad dagsdos

Intag 4 kapslar dagligen de 2 första veckorna. Intag därefter 2 kapslar dagligen. Kapslarna intas i samband med måltid.

Förstagångsanvändare av MSM rekommenderas att inta 2 kapslar dagligen

Streckkod: 7350071063866

Produktomdömen

Lämna ett omdöme

Klicka på bilden som visar en symbol för I för att skicka iväg meddelandet.

Omdöme (0)

Mer info

Leveransinformation

Leveransinformation

Läs mer om våra leveransvillkor i våra köpvillkor.

Blogga om

Blogga om

Customer Location

Select your preferred currency below.