Mutant CreaKong | Kreatin | atletbutiken.com
  Hem » KOSTTILLSKOTT » Kreatin » Mutant CreaKong

Mutant CreaKong

229 SEK
Artnr: MT01
1 2 3 4 5
(3.3/5) Baserat på 17 betyg.

Produktbeskrivning

Mutant CreaKong

Kreatin fungerar - Det finns över 300 studier som visar på att efter protein så är Kreatin det bäst muskelbyggande kosstillskottet som finns!

Mutant CreaKong har producerats efter hårda, konkreta och bevisade studier. Creakong innehåller tre olika kreatinformer för maximalt upptag och bästa effekt, höjer prestationsförmågan och ökar muskelvolymen.


Mutant CreaKong för ökad styrka, muskeltillväxt och bättre träningseffekt

Om du tränar för styrka och muskeltillväxt är kreatin ett av de bästa kosttillskotten att använda. Vid konsumering av kreatin ökar energireserverna i musklerna, vilket leder till högre prestation och bättre träningseffekt. Resultat = Ökad styrka och mer muskelmassa.

CreaKong innehåller 3 olika kreatin källor, inget annat:

 • CreaPure® - Kreatin monohydrat
  Kreatin monohydrat är en av världens mest studerade och bäst dokumenterade tillskottsingredienser. Tack vare sina dubbelpatenterade tillverkningsmetoder är CreaPure ett monohydrat med hög kvalite.

 • Creatine-Magnapower® - Kreatin magnesiumkelat
  Creatine-Magnapower är ett alkaliserat kreatin som kelaterats och bundits till mineralen magnesium. Det gör dels att det absorberas av kroppen snabbare än vanligt monohydrat och dels att det bidrar till en normal vätskebalans och främjar musklernas kontraktionsförmåga.

 • Tri-Creatine Citrate - Tri-kreatin citrat
  Peptidbundet kreatin som stimulerar produktionen av adenosintrifosfat (ATP), en slags bränslemolekyl som kan användas som energikälla i processerer på cellnivå. Ger en snabb inlagring av kreatin i musklerna vilket innebär en signifikant förbättring av prestationen vid högintensiv träning.

Dosering
Ca 5 g kreatin per dag är rekommenderad dos (vissa kan behöva tillsätta mer/mindre beroende på kroppsvikt). Kreatin intas dagligen (även under vilodagar). Vilken tid under dygnet du tar ditt kreatin har ingen betydelse eftersom kreatin inte har någon ”direkt” / ”på-en-gång” effekt, utan den högre dosen av lagrat kreatin i muskeln ger resultatet.

Tips
För snabbare effekt av kreatinet kan man genomgå en så kallad uppladdningsfas – Ta då 20 g kreatin i 4-5 dagar fördelat på 4 gånger om dagen och därefter enligt dosering (ca 5 g per dag). Detta är givetvis inte ett måste, men ger en snabbare effekt av den höjda kreatin nivån i musklerna.

Streckkod: 627933023656

Produktomdömen

Lämna ett omdöme

Klicka på bilden som visar en symbol för G för att skicka iväg meddelandet.

Omdöme (0)

Mer info

Leveransinformation

Leveransinformation

Läs mer om våra leveransvillkor i våra köpvillkor.

Blogga om

Blogga om

Andra varor från samma varugrupp

 • 143 SEK
  ( 159 SEK )
 • Swedish Supplements
  341 SEK
  ( 379 SEK )
 • 149 SEK
 • BiotechUSA
  159 SEK
 • Customer Location

  Select your preferred currency below.