Hem » KOSTTILLSKOTT » Dryck » Nocco Mixflak 24st
499 SEK

Nocco Mixflak 24st

NOCCO Smak 1 (6 burkar): *
NOCCO Smak 2 (6 burkar): *
NOCCO Smak 3 (6 burkar): *
NOCCO Smak 4 (6 burkar): *
499 SEK
1 2 3 4 5
(3.5/5) Baserat på 158 betyg.
Artnr: N08

Produktbeskrivning

Nocco Mixflak - 24st Nocco Dryck med valfri smak

Nu kan du äntligen beställa hem ett mixflak av Nocco där du kan blanda bland dina favoritsmaker. Nocco Mixflak är för dig som har flera favoriter eller för dig som vill blanda mellan de olika modellerna.

  • Sveriges mest sålda BCAA-dryck
  • Beställ flak med valfria smaker

 

Beställ Nocco Flak Online

Nocco är en energidryck och har sedan 2014 blivit en av världens mest sålda energidrycker. Noccos framgångssaga började som sagt redan 2014 och har gått spikrakt uppåt och har nu blivit ett varumärke med global spridning. Nocco finns att köpa överallt i Sverige när det gäller gym, dagligvaruhandel och i servicebutiker.Beställa Nocco Flak - Alla smaker finns

Nocco säljs självklart som styckedricka också men hos Atletbutiken.com rekommenderar vi att du köper dig ett flak med Nocco då det nästan är omöjligt att bara dricka en. Atletbutiken har ofta kampanj på Nocco flak så håll ögon och öron öppna så du inte missar att klicka hem ett prisvärt nocco flak. I ett flak ingår det 24st drycker och här kan du mixa ditt egna flak med dina favoriter.

 

Vad innehåller Noccos drycker

Nocco är Sveriges mest sålda energidryck och innehåller lite olika beroende på vilken sort du väljer. De olika produkterna har olika innehåll och olika funktion för din träning och din kropp.

  • NOCCO Pwo
  • NOCCO Focus
  • NOCCO BCAA
  • NOCCO BCAA+

 

NOCCO PWO

Detta är den starkaste och mest prestationshöjande Noccon du kan dricka och lämpar sig främst att dricka innan träning då Nocco PWO är både uppiggande av koffein samt prestationshöjande med ett innehåll av bla beta alanin, L-citruline och L-arginin.

Smaker Nocco Pwo  
Blue Raspberry Cherry

 

NOCCO Focus

Nocco Focus är en uppiggande energidryck som även innehåller grönt te-extrakt och vitaminer för att ge dig optimal uppiggande dosering för att hålla just FOCUS.

Smaker Nocco Focus    
Cola Raspberry Blast Melon Crush

 

NOCCO BCAA

Här är den storsäljande Noccon som finns just nu i hela 11 smaker. Den perfekta mixen av energi från koffein och stimulans av proteinsyntesen genom berikning av BCAA. Beställ flak Nocco BCAA här, innehåller 180mg koffein och 2500mg BCAA.

Smaker Nocco BCAA    
Orange Del Sol Limon Del Sol Blueberry
Ice Soda Miami Strawberry Passion
Carnival Exotic Caribbean Tropical
Persika Päron  

 

Nocco BCAA+ Koffeinfri

Nocco BCAA+ är den koffeinfria Noccon som även innehåller dubbelt så mycket BCAA som övriga produkter från Nocco. Du känner igen dessa genom dess gröna färg på burken. Nocco BCAA+ innehåller hela 5000mg BCAA i varje burk.

Smaker Nocco BCAA+  
Caribbean Citrus Fläder
Äpple Hallon Citron

 

 

Därför ska du köpa ett mixflak med Nocco Energidryck

Som vi redan skrivit är Nocco en av världens mest sålda och populära energidrycker. Noccon förknippar du med träning och hälsa samt att den är ett naturligt inslag som träningsdryck på gym och innan du påbörjan ditt träningspass. Köp ett Nocco Flak med tex favoriten Nocco Caribbean eller beställ ett Nocco Mixflak för att leta redan på vilken av alla smaker som kommer bli din favorit.

 

 

Produktomdömen

Lämna ett omdöme

Klicka på bilden som visar en symbol för E för att skicka iväg meddelandet.

Omdöme (1)
Snabbt & bra pris
Brukar beställa Nocco Mixflak här, fungerar alltid snabbt och smidigt

Mer info

Leveransinformation

Leveransinformation

Läs mer om våra leveransvillkor i våra köpvillkor.

Blogga om

Blogga om

Customer Location

Select your preferred currency below.