Hem » KOSTTILLSKOTT » Dryck » Nocco Mixflak 24st
449 SEK

Nocco Mixflak 24st

NOCCO Smak 1 (6 burkar): *
NOCCO Smak 2 (6 burkar): *
NOCCO Smak 3 (6 burkar): *
NOCCO Smak 4 (6 burkar): *
449 SEK
1 2 3 4 5
(3.5/5) Baserat på 116 betyg.
Artnr: N08

Andra varor från samma varugrupp

 • 449 SEK
  Slut i lager
 • Produktbeskrivning

  Nocco Mixflak - 24st Nocco Dryck med valfri smak

  Nu kan du äntligen beställa hem ett mixflak av Nocco där du kan blanda bland dina favoritsmaker. Nocco Mixflak är för dig som har flera favoriter eller för dig som vill blanda mellan de olika modellerna.

  • Sveriges mest sålda BCAA-dryck
  • Beställ flak med valfria smaker

   

  Beställ Nocco Flak Online

  Nocco är en energidryck och har sedan 2014 blivit en av världens mest sålda energidrycker. Noccos framgångssaga började som sagt redan 2014 och har gått spikrakt uppåt och har nu blivit ett varumärke med global spridning. Nocco finns att köpa överallt i Sverige när det gäller gym, dagligvaruhandel och i servicebutiker.Beställa Nocco Flak - Alla smaker finns

  Nocco säljs självklart som styckedricka också men hos Atletbutiken.com rekommenderar vi att du köper dig ett flak med Nocco då det nästan är omöjligt att bara dricka en. Atletbutiken har ofta kampanj på Nocco flak så håll ögon och öron öppna så du inte missar att klicka hem ett prisvärt nocco flak. I ett flak ingår det 24st drycker och här kan du mixa ditt egna flak med dina favoriter.

   

  Vad innehåller Noccos drycker

  Nocco är Sveriges mest sålda energidryck och innehåller lite olika beroende på vilken sort du väljer. De olika produkterna har olika innehåll och olika funktion för din träning och din kropp.

  • NOCCO Pwo
  • NOCCO Focus
  • NOCCO BCAA
  • NOCCO BCAA+

   

  NOCCO PWO

  Detta är den starkaste och mest prestationshöjande Noccon du kan dricka och lämpar sig främst att dricka innan träning då Nocco PWO är både uppiggande av koffein samt prestationshöjande med ett innehåll av bla beta alanin, L-citruline och L-arginin.

  Smaker Nocco Pwo  
  Blue Raspberry Cherry

   

  NOCCO Focus

  Nocco Focus är en uppiggande energidryck som även innehåller grönt te-extrakt och vitaminer för att ge dig optimal uppiggande dosering för att hålla just FOCUS.

  Smaker Nocco Focus    
  Cola Raspberry Blast Melon Crush

   

  NOCCO BCAA

  Här är den storsäljande Noccon som finns just nu i hela 11 smaker. Den perfekta mixen av energi från koffein och stimulans av proteinsyntesen genom berikning av BCAA. Beställ flak Nocco BCAA här, innehåller 180mg koffein och 2500mg BCAA.

  Smaker Nocco BCAA    
  Orange Del Sol Limon Del Sol Blueberry
  Ice Soda Miami Strawberry Passion
  Carnival Exotic Caribbean Tropical
  Persika Päron  

   

  Nocco BCAA+ Koffeinfri

  Nocco BCAA+ är den koffeinfria Noccon som även innehåller dubbelt så mycket BCAA som övriga produkter från Nocco. Du känner igen dessa genom dess gröna färg på burken. Nocco BCAA+ innehåller hela 5000mg BCAA i varje burk.

  Smaker Nocco BCAA+  
  Caribbean Citrus Fläder
  Äpple Hallon Citron

   

   

  Därför ska du köpa ett mixflak med Nocco Energidryck

  Som vi redan skrivit är Nocco en av världens mest sålda och populära energidrycker. Noccon förknippar du med träning och hälsa samt att den är ett naturligt inslag som träningsdryck på gym och innan du påbörjan ditt träningspass. Köp ett Nocco Flak med tex favoriten Nocco Caribbean eller beställ ett Nocco Mixflak för att leta redan på vilken av alla smaker som kommer bli din favorit.

   

   

  Produktomdömen

  Lämna ett omdöme

  Klicka på bilden som visar en symbol för I för att skicka iväg meddelandet.

  Omdöme (1)

  Snabbt & bra pris
  Brukar beställa Nocco Mixflak här, fungerar alltid snabbt och smidigt

  Mer info

  Leveransinformation

  Leveransinformation

  Läs mer om våra leveransvillkor i våra köpvillkor.

  Blogga om

  Blogga om

  Customer Location

  Select your preferred currency below.