Hem » KOSTTILLSKOTT » Aminosyror » HMB » Olimp HMB Mega Caps

Olimp HMB Mega Caps

Ett antikatabolt tillskott som bidrar i syntesen av kroppsegna uppbyggande hormoner. Denna produkt tillför kosten kalcium β-hydroxy- β-methylbuturat (HMB)
Storlek:
Artnr: OSP03120
249,00 SEK
Artnr: OSP03300
499,00 SEK

Produktbeskrivning

Olimp HMB Mega Caps

Olimp HMB Mega Caps är ett högdoserat antikatabolt tillskott som bidrar i syntesen av kroppsegna uppbyggande hormoner. Olimp HMB Mega Caps tillför kosten kalcium β-hydroxy- β-methylbuturat (HMB). Det begränsar nedbrytningen av proteiner; ökar fettförbränningen och bidrar i syntesen av kroppsegna uppbyggande hormoner.

Sammansättningen är ämnad för fysiskt aktiva personer, överviktiga, äldre, och för återuppbyggnaden efter en sjukdom. Det agerar för att förbättra uthålligheten, reducera fettvävnaden, samt att utveckla muskelstyrka och massa.

HMB representerar en grupp av s.k. avancerade protolys produkter. HMB bildas från nedbrytningen av aminosyran leucin från muskelmassan.Tanken är att ett tillskott av HMB kan minska nedbrytningen av leucin (katabolismen) under t.ex. hård träning och diet. I princip alla avancerade protolys produkter har förmågan att begränsa effekten av katabola enzymer, men HMB är den mest effektiva av alla dessa.Dessutom tillför HMB viktiga molekyler till testosteronsyntesen, ett av de starkaste anabola hormonerna i kroppen, och kan därmed också tillföra en viss anabol verkan. HMB bidrar även till sannolikt till reduceringen av fettvävnad genom en hämmande effekt på nybildandet av fettansamlingar.Studier som genomförts har visat att användarnaökat både i muskelstyrka och minskat sitt kroppsfett vid användning av HMB.

 

Förpackning:

120 capsules

300 capsules


Portionsstorlek:

2-4kapslar


Portioner per behållare:

120 capsules = 30-60 portioner

300 capsules = 150-75 portioner


Rekommenderad använding:

2-4 kapslar dagligen, för optimal effekt – ta 1 kapsel två till fyra gånger dagligen (före frukost, före och efter träning och innan läggdags). Förvaras utom räckhåll för barn. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

 

Innehåll:

Näringsvärde per 2 kapslar CaHMB: 2500 mg varav HMB: 2000 mg

Näringsvärde per 4 kapslar CaHMB: 5000 mg varav HMB: 4000 mg

 

Ingredienser:

96% kalcium β-hydroxy-β-metylbutyrat, fyllnadsmedel (mikrokrystallinisk cellulosa), klumpförebyggande medel (magnesiumstearat), kapsel (gelatin, färgämnen: E171, E172, E104, E127).

Produktomdömen

Lämna ett omdöme

Klicka på bilden som visar en symbol för E för att skicka iväg meddelandet.

Omdöme (0)

Mer info

Dokument (0)

Leveransinformation

Leveransinformation

Läs mer om våra leveransvillkor i våra köpvillkor.

Blogga om

Blogga om

Andra varor från samma varugrupp

 • Swedish Supplements
  299,00 SEK
 • Star Nutrition
  från 66,00 SEK
 • Customer Location

  Select your preferred currency below.

  NO HIDDEN FEES. SHIPPING INCLUDES ALL TAXES AND FEES