Hem » KOSTTILLSKOTT » Muskelökning » Testobooster » SNS Biotech PCT Stack, 100 caps
399 SEK

SNS Biotech PCT Stack, 100 caps

399 SEK
1 2 3 4 5
(3.7/5) Baserat på 32 betyg.
Artnr: SNS14

Produktbeskrivning

SNS Biotech PCT Stack, 100 caps

Äntligen en riktigt bra PCT produkt för att balansera upp naturliga testosteronproduktionen, rena och återhämta levern samt ge prostatasupport. När en atlet använt en ”ON CYCLE” så är det viktigt att återställa och ge support till de organ som kan ha tagit skada. PCT STACK innehåller därför de viktigast ingredienserna för att balansera prostatan och levern.

  • PCT - Post Cycle Treatment
  • T-Boost, Detox & lever support
  • Cyclodex50™ - Ökat upptag

 

Prostate Support and DHL Inhibition Complex

SågPalm kan användas som allmänt prostatasupport men också i behandling mot förstorad prostata, ett symtom som är ganska vanlig hos atleter som använder anabola steroider. Sågpalm används också för att det kan hjälpa till att trycka tillbaka det skadliga ämnet DHT som kan bildas vid höjda nivåer av testosteron.

 

Testosterone and LH Support & Aromatase Inhibitor

Tribulus Terrestris är kanske den naturliga ört som förknippas med naturlig ökning av testosteronproduktionen och används för att förbättra atletisk prestation och bevara musklerna. Örten rekommenderas också för allmän manlig hälsa och stödjer libido, sexdrift. PCT STACK innehåller den renaste formen, Ultra Pure Tribilus Terrestris 90%. För att ytterligare förstärka naturlig testosteronproduktion har vi även tillsatt Black Maca extrakt, Shilajit (fulvic 20% extrakt).

 

Liver Support

Mariatistel är tillsatt för att rensa och ge återhämtning för den inre hälsan, mage, inälvor och framförallt förknippad med lever-detox, leverskador är starkt förknippat med atleter som använt kemiska testosteronhöjare eller andra dopningspreparat därför är det att rekommendera användning av Mariatistel både under och efter en ”ON CYCLE” För att maximera upptaget innehåller PCT STACK CycloDex50™ vilket är en blandning av extrakt från svartpeppar, gurkmeja och betacyklodextrin.

 

Rekommenderad dosering: 4 kapslar per dag fördelat på 2 kapslar på morgonen och 2 kapslar till sänggående. Notera: Produkten är endast avsedd för vuxna och ersätter inte en allsidig kost och ska användas som ett komplement till aktiv och hälsosam livsstil. Rek. Dos skall inte överskridas. Skall inte brukas av barn, ammande, gravida eller tas under en längre period utan att konsultera läkare. Förvaras svalt och torrt (2◦Cmax. 22◦C) väl försluten.

Näringsvärde Per 4 caps
Prostate Support and DHL Inhibition Complex: Sågpalm, NAC N-Acetylcystein, extrakt av Bännässla 700 mg
Testosterone and LH Support & Aromatase Inhibitor: Ultra Pure Tribilus Terrestris 90% extrakt, Black Maca extrakt, Shilajit (fulvic 20% extrakt) 500 mg
Liver Support: CycloDex50™ 50mg** b-Cyclodextrin, Extrakt av: Ingefära, Svartpeppar 400 mg

 

Övriga ingredienser: HPMC vegankapsel, Stabiliseringsmedel (E460, veg.E470b) **Dagligt värde ej fastställt. ALLERGEN: KAN INNEHÅLLA SPÅR AV ÄGG, SOJA, VETE, MJÖLK.

Streckkod: 0653561619114

Produktomdömen

Lämna ett omdöme

Klicka på bilden som visar en symbol för G för att skicka iväg meddelandet.

Omdöme (0)

Mer info

Leveransinformation

Leveransinformation

Läs mer om våra leveransvillkor i våra köpvillkor.

Blogga om

Blogga om

Customer Location

Select your preferred currency below.