Hem » PERSONLIG UTRUSTNING » Tape » Sportdoc Stretch Tape Cohesive
1+ 69 SEK
8+ 59 SEK

Sportdoc Stretch Tape Cohesive

1+ 69 SEK
8+ 59 SEK
1 2 3 4 5
(3.6/5) Baserat på 101 betyg.
Artnr: SD02

Produktbeskrivning

Sportdoc Stretch Tape Cohesive

Sportdoc Stretch Tape Cohesive är en elastisk tape med mycket god vidhäftningsförmåga. Sportdoc Stretch Tape Cohesive passar utmärkt för tejpning av fingrar eller hand. Sportdoc Stretch Tape Cohesive är den optimala tejpen vid tyngdlyftning

• Elastisk vävtejp med god vidhäftningsförmåga
• Släpper igenom luft och vattenånga

Tejpen används med fördel för tejpning av tummar eller fingrar för att skydda dem mot skavsår vid tumlås eller hookgrip. Anledningen teill att tejpen fungerar väl i samband med träning är att den andas och släpper genom fukt och att den har en god stretchförmåga som skapar en god rörlighet för dig trots att du tejpat över lederna.

 

En skyddande tejp för tummar och fingrar

Tejpen från Sportdoc är en optimal tejp för dina tummar eller övriga fingrar när du ehöver en skyddande tejp som sitter kvar under hela din WOD. Sporttejpen är optimal vid hookgrip eller tumlås som det heter på svenska då den har ett mycket bra vidhäftande klister och släpper genom väta. Den största fördelen med stretchtejpen är att den är elastisk vilket gör att du bibehåller fullgod rörlighet i leden och på så vis slipper att bli begränsad av en hård och stum tejp.

 

Innehåll:

Bomull och spandex med latexfritt zinoxidklister

 

Storlek:

5 cm x 6,9 m

Streckkod: 7340118001401

Produktomdömen

Lämna ett omdöme

Klicka på bilden som visar en symbol för G för att skicka iväg meddelandet.

Omdöme (1)
Bra billig tejp för tummarna
Används av mig för att skydda tummarna vid tumlås i tyngdlyftning. Har provat många olika fabrikat av stretchtejp och tycker bäst om detta. Den lämnar inga limrester när man tar av tejpen och den rullar inte upp sig så mycket i kanterna. Ett tips är att krita tummarna innan man tejpar för att undvika att tejpen lossnar när man svettas.

Mer info

Leveransinformation

Leveransinformation

Läs mer om våra leveransvillkor i våra köpvillkor.

Blogga om

Blogga om

Customer Location

Select your preferred currency below.