Hem » KOSTTILLSKOTT » Leder & Skelett » Sportlab Joint Support
254 SEK

Sportlab Joint Support

254 SEK Ord. Pris (299 SEK)
1 2 3 4 5
(3.7/5) Baserat på 28 betyg.
Artnr: SL09

Andra varor från samma varugrupp

 • 279 SEK
  Slut i lager
 • Produktbeskrivning

  Sportlab Joint Support

  Förbättra din ledhälsa med Sportlab Joint Support och dess unika sammansättning av glukosamin, MSM, Chondroitin

  Innehåll: 90 tabletter, svart burk 250ml
  Dosering: 30st (3 kapslar/dag)


  Innehåll per daglig dos (3 tabletter):
  MSM (Methylsulfonylmethane): 750 mg
  Chondroitin sulfate: 450 mg
  Glucosamine sulfate: 900 mg


  Övriga ingredienser:

  Magnesiumsterat, kiseloxid, mikrokristallin cellulosa

  Glukosamin Glukosamin är en naturlig byggsten i kroppen, inte bara i broskvävnad utan även på andra ställen som ben, hud, naglar, hår och andra kroppsvävnader. Glukosamin hjälper till att smörja och ge näring till brosket och har visat sig vara en nyckelfaktor i den process som skapar ny broskvävnad. Studier har visat att en högre koncentration av glukosamin ger en större brosktillväxt och att en mindre mängd glukosamin ger en mindre brosktillväxt. För att stimulera dessa processer verkar det inte spela någon roll om ämnet produceras av kroppen själv eller om det intas som supplement, det viktiga är att det är närvarande i kroppen. Glukosamin ensamt har visat sig ha goda resultat vid behandling av ledbesvär.
  Ta inte Glukosamin om du är allergisk (överkänslig) mot skaldjur, eftersom glukosamin utvinns ur skaldjur.

  Kondroitin Broskvävnad har inget eget blodtillflöde. De näringsämnen som brosket behöver erhålls istället från den omkringliggande vätskan som flödar runt leden under dess aktiva arbete. Kondroitin fungerar som en “vätske-magnet” som gör denna vätska lättare att komma åt för brosket. Kondroitin hindrar även befintligt brosk från att brytas ner och liksom glukosamin hjälper det även till vid nybildning av broskvävnad. De flesta får redan kondroitin från maten.

  MSM, metylsulfonylmetan
  , är en svavelförening som förekommer naturligt i vår kropp och i våra vanligaste livsmedel. Svavel är ett livsviktigt grundämne och ingår som ett spårämne i fett, kroppsvätskor och skelett. Det är essentiellt som mineral, dvs livsviktigt och finns i kroppens alla vävnader och krävs bland annat för bildning av viktiga bindvävskomponenter som brosk, senor och kärlväggar Svavel är oumbärligt vid tillverkning av broskvävnad, vars fasta elastiska konsistens är särskilt anpassat att ge kroppen stadga. Ett flertal studier har påvisat att svavelnivåerna i våra vävnader av olika anledningar kan variera kraftigt. Ett dagligt tillskott av MSM förser kroppen med naturligt och lättupptagligt svavel

  Streckkod: 7350046536388

  Produktomdömen

  Lämna ett omdöme

  Klicka på bilden som visar en symbol för B för att skicka iväg meddelandet.

  Omdöme (0)

  Mer info

  Leveransinformation

  Leveransinformation

  Läs mer om våra leveransvillkor i våra köpvillkor.

  Blogga om

  Blogga om

  Customer Location

  Select your preferred currency below.