Supreme EAA - Star Nutrition - Atletbutiken
  Hem » KOSTTILLSKOTT » Aminosyror » EAA » Supreme EAA

Supreme EAA

Smak:
1+ 179 SEK Ord. Pris (199 SEK)
2+ 179 SEK
1+ 179 SEK Ord. Pris (199 SEK)
2+ 179 SEK
Artnr: SN16CC
Artnr: SN16P
1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.

Produktbeskrivning

Star Nutrition Supreme EAA 250g

Supreme EAA från Star Nutrition är ett kosttillskott som innehåller de essentiella aminosyrorna. Star Nutrition Supreme EAA är mycket god i smaken för att vara en EAA. Ett intag av EAA hjälper dig att stimulera muskeluppbyggnaden och återhämtningen.

 • 100% EAA i fri form
 • Bidrar till muskeluppbyggnad
 • Ger förbättrad återhätmning
 • Fri från socker och kolhydrater

 

Vad innehåller Supreme EAA från Star Nutrition

Supreme EAA består av essentiella aminosyror (EAA är en förkortning av Essential Amino Acids). Protein är uppbyggt av totalt 20 aminosyror, och essentiella aminosyror är de nio aminosyror som kroppen inte kan producera själv. Essentiella aminosyror är de aminosyror som visats vara viktigast för att stimulera muskeluppbyggnad och påskynda återhämtning.

Innehåll per 13,75g
L-leucin 2500 mg
L-fenylalanin 1550 mg
L-treonin 1470 mg
L-lysin 1251 mg
L-valin 1150 mg
L-histidin 807 mg
L-isoleucin 1010 mg
L-metionin 205 mg

 

Ingredienser Candy Cola: L-leucin, L-fenylalanin, L-lysinhydroklorid, L-treonin, L-valin, L-histidinhydroklorid, L-isoleucin, syra (citronsyra), resistent dextrin, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), färgämne (sockerkulör), arom, sötningsmedel (natriumcyklamat, acesulfam K, sukralos, natriumsackarin), L-metionin, surhetsreglerande medel (trinatriumcitrat), naturlig arom, salt.

Ingredienser Pineapple: L-leucin, L-fenylalanin, L-lysinhydroklorid, L-treonin, L-valin, L-histidinhydroklorid, L-isoleucin, syra (citronsyra), naturlig arom, resistent dextrin, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), arom, L-metionin, sötningsmedel (acesulfam K, sukralos), surhetsreglerande medel (trinatriumcitrat), salt, färgämne (kurkumin).

 

Användning Supreme EAA från Star Nutrition

Blanda 13,75 g (1 skopa) pulver med Supreme EAA med 300 ml vatten. Använd när som helst under dagen, förslagsvis i samband med träning eller som mellanmål.

 

När ska man använda EAA

Aminosyrorna i Supreme EAA från Star Nutrition är i fri form och behöver inte spjälkas innan de tas upp av kroppen. Det ger ett snabbt upptag, vilket gör att produkten passar utmärkt efter träning för att kroppen snabbt ska kunna starta återhämtnings- och uppbyggnadsprocesserna.

 

EAA med god smak

EAA är en produktkategori som historiskt sett gjort sig känd för att vara svårare att smaksätta än andra aminosyraprodukter. Men med många års lärdomar i ryggen har detta problem rundats, och vi kan tryggt intyga att Supreme EAA har en smakkomposition och löslighet som är lika bra som många BCAA-produkter. Produkten finns att tillgå i två läskande utföranden i form av Candy Cola och Pineapple.

Kosttillskott med essentiella aminosyror (EAA). Innehåller sötningsmedel. Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Överskrid ej det rekommenderade dagliga intaget. Förvaras utom räckhåll för små barn. Innehåller påse med torkmedel, ska ej förtäras.

 

Streckkod: 7340028815051
Streckkod: 7340028815068

Produktomdömen

Lämna ett omdöme

Klicka på bilden som visar en symbol för E för att skicka iväg meddelandet.

Omdöme (0)

Mer info

Leveransinformation

Leveransinformation

Läs mer om våra leveransvillkor i våra köpvillkor.

Blogga om

Blogga om

Andra varor från samma varugrupp

 • Delta Nutrition
  från 254 SEK
  ( 269 SEK )
 • Star Nutrition
  från 197 SEK
 • 314 SEK
  ( 349 SEK )
 • Aware Nutrition
  279 SEK
 • Customer Location

  Select your preferred currency below.