Swedish Supplements HMB | atletbutiken.com
  Hem » KOSTTILLSKOTT » Aminosyror » HMB » Swedish Supplements HMB

Swedish Supplements HMB

Artnr: SS23
254 SEK Ord. Pris (299 SEK)
Vårens Kampanj t.o.m. 2020-07-31

Produktbeskrivning

Swedish Supplements HMB

Swedish Supplements HMB är en av våra Back to basics produkter i kapselform. Eftersom många ämnen kräver högre doser för att fungera har vi tagit fram Magnum caps en extra stor kapsel som rymmer upp till 1300mg substans per kapsel.

Swedish Supplements HMB består av rent Beta Hydroxy Beta Metylbutuyrat. HMB är en ketosyra som är en metabolit från den grenade essentiella, aminosyran leucin. HMB skapas alltså i samband med att leucin omsätts inuti kroppen. Cirka 5 procent av det leucin vi får i oss i kroppen går till produktionen av HMB.


HMB motverkar nedbrytning av muskelvävnad på så sätt att ämnet hämmar ett visst enzym som har en nedbrytande effekt på dina muskler. Precis som för otränade har man sett att HMB verkar kunna minska träningsinducerad muskelskada.

Både vid uthållighetsarbete och styrketräning har man uppmätt lägre nivåer av de katabola markörerna CK (kreatinkinas) och LDH (laktatdehydrogenas) jämfört med placebo HMB tros även verka anabolt i kroppen. Här tror man att HMB kan öka fosforyleringen av mTOR som i sin tur ökar proteinsyntesen

HMB har en halveringstid på cirka 2½ timme och är sedan nere på basnivåer efter ungefär nio timmar. Detta har fått forskarna att dra slutsatsen att intagen av HMB bör ske både i samband med träning, för att nå peaken under träningspasset, samt jämnt utspritt över dagen för att försöka ha en konstant hög nivå.

 

Dosering:

På träningsdagar tag 2 kapslar på morgonen, 2 kapslar före träning samt 2 kapslar vid sänggående. På vilodagar, tag 2 kapslar på morgonen, 2 kapslar vid lunch och 2 kapslar på kvällen.

 

Storlek:

150st kapslar a 1300mg HMB/kapsle

 

Produktomdömen

Lämna ett omdöme

Klicka på bilden som visar en symbol för F för att skicka iväg meddelandet.

Omdöme (0)

Mer info

Leveransinformation

Leveransinformation

Läs mer om våra leveransvillkor i våra köpvillkor.

Blogga om

Blogga om

Andra varor från samma varugrupp

 • Olimp Sport Nutrition
  från 249 SEK
 • Star Nutrition
  från 66 SEK
 • Kunder som köpt denna vara har även köpt

 • 297 SEK
  ( 349 SEK )
 • Star Nutrition
  219 SEK
  ( 249 SEK )
 • från 158 SEK
  ( 161 SEK )
 • 379 SEK
  ( 399 SEK )
 • Customer Location

  Select your preferred currency below.