Ultimate EAA Complex - Star Nutrition - Atletbutiken
  Hem » KOSTTILLSKOTT » Aminosyror » EAA » Ultimate EAA Complex

Ultimate EAA Complex

Smak:
Artnr: SN07P
1+ 193 SEK Ord. Pris (219 SEK)
2+ 193 SEK Ord. Pris (197 SEK)
Vårens Kampanj t.o.m. 2020-07-31
Artnr: SN07RC
1+ 193 SEK Ord. Pris (219 SEK)
2+ 193 SEK Ord. Pris (197 SEK)
Vårens Kampanj t.o.m. 2020-07-31

Produktbeskrivning

Star Nutrition Ultimate EAA Complex 256 g

Ultimate EAA Complex från Star Nutrition är ett kosttillskott med EAA (essentiella aminosyror) som berikats med Wellmune®. Denna kombination påskyndar muskeluppbyggnaden och stärker immunförsvaret.

 • 14g EAA per servering
 • Hög andel grenade aminosyror (BCAA)
 • Förbättrar återhämtning
 • Påskyndar muskeluppbyggnad
 • Berikad med Wellmune® - stärker immunförsvaret

 

Vad innehåller Star Nutrition Ultimate EAA

Innehåll Per portion (14,2g)
L-leucin 2500 mg
L-lysin HCL 1550 mg
L-fenylalanin 1550 mg
L-treonin 1470 mg
L-valin 1150 mg
L-histidin HCL 1090 mg
L-isoleucin 1010 mg
L-metionin 250 mg
Wellmune® 250 mg

 

Ingredienser Pineapple: L-leucin, resistent dextrin, L-lysinhydroklorid, L-fenylalanin, L-treonin, L-valin, L-histidinhydroklorid, L-isoleucin, syra (citronsyra), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), arom, Wellmune® (betaglukan från jäst), L-metionin, sötningsmedel (acesulfam K, sukralos), surhetsreglerande medel (natriumcitrat), salt, färgämne (kurkumin).

Ingredienser Red Candy: L-leucin, L-lysinhydroklorid, L-fenylalanin, L-treonin, resistent dextrin, L-valin, L-histidinhydroklorid, L-isoleucin, syra (citronsyra), arom, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), Wellmune® (betaglukan från jäst), L-metionin, sötningsmedel (acesulfam K, sukralos), surhetsreglerande medel (natriumcitrat), salt, färgämne (allurarött AC).

Allergiinformation: Innehåller inga allergener.

 

Hur använder jag Ultimate EAA

Doseringsanvisning: Blanda 14,2 g (1 skopa) med cirka 300 ml vatten. Använd när som helst under dagen, förslagsvis i samband med träning eller som mellanmål.

Antal serveringar per burk: 18

 

Varför ska jag använda EAA

Star Nutrtition Ultimate EAA Complex är en högkvalitativ EAA-produkt beståendes av essentiella aminosyror (EAA, essential amino acids) samt Wellmune®. Det är en innovativ produkt som stimulerar muskeluppbyggnaden, stärker immunförsvaret och påskyndar återhämtning.

Essentiella aminosyror är ett samlingsnamn för de aminosyror som kroppen inte kan producera själv, och har visats vara de viktigaste aminosyrorna för att öka muskeluppbyggnaden. Aminosyrorna i Ultimate EAA Complex är i fri form och behöver inte spjälkas innan de tas upp. Det gör att de når musklerna snabbt efter intag, vilket gör att uppbyggnads- och återhämtningsprocesserna kan påbörjas så snart som möjligt efter träningspasset. Varje portion ger 14 gram EAA, varav 4,7 gram utgörs av grenade aminosyror (BCAA).

En utmärkande egenskap med Star Nutrition Ultimate EAA Complex är att den är berikad med den varumärkesskyddade ingrediensen Wellmune®, en betaglukan som utvinns ur jäst. Wellmune® hjälper kroppen mobilisera de immunceller som krävs för att hålla immunförsvaret högt.

I en dubbelblind studie från 2012 följde man till exempel 182 maratonlöpare efter ett lopp, där en del av deltagarna fått Wellmune® och en del fått ett placebotillskott (1). Baserat på en enkät som deltagarna svarade på två och fyra veckor efter loppet, kunde man se att deltagarna som fått Wellmune® rapporterade mindre allmänna hälsoproblem såväl som mindre förkylnings- och influensasymtom.

Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för småbarn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.

Produktomdömen

Lämna ett omdöme

Klicka på bilden som visar en symbol för H för att skicka iväg meddelandet.

Omdöme (0)

Mer info

Leveransinformation

Leveransinformation

Läs mer om våra leveransvillkor i våra köpvillkor.

Blogga om

Blogga om

Andra varor från samma varugrupp

 • Swedish Supplements
  339 SEK
  ( 399 SEK )
 • Strength Sport Nutrition
  280 SEK
  ( 329 SEK )
 • Self Omninutrition
  209 SEK
  ( 299 SEK )
 • Kunder som köpt denna vara har även köpt

 • från 140 SEK
  ( 143 SEK )
 • Self Omninutrition
  från 69 SEK
  ( 79 SEK )
 • Star Nutrition
  499 SEK
  ( 636 SEK )
 • Star Nutrition
  från 159 SEK
 • Customer Location

  Select your preferred currency below.