Hem » KOSTTILLSKOTT » Muskelökning » ZMA » ZMA Hardcore, 160 caps
279 SEK

ZMA Hardcore, 160 caps

279 SEK
1 2 3 4 5
(4.6/5) Baserat på 9 betyg.
Artnr: CN05

Produktbeskrivning

Chained Nutrition ZMA Hardcore, 160 caps

ZMA Hardcore från Chained Nutrition innehåller de viktiga mineralerna zink och magnesium samt vitamin B6 i högkoncentrerad form.

  • Hög doserad zink och magnesium
  • Främjar testosteronproduktionen
  • Motverkar kramp och muskelspänningar
  • Förbättrad sömnkvalitet

 

Vad innehåller ZMA Hardcore

Chained Nutrition ZMA Hardcore innehåller en blandning av de naturligt förekommande vitaminerna och mineralerna zink, magnesium och B6. Denna kombination har visat sig att i högdoserad form kunna höja testosteronnivåerna och öka styrkan hos både tränande och otränande.

Zink bidrar bland annat till en normal energiomsättning. Mineralet främjar även optimala testosteronnivåer och en fungerande proteinsyntes. Magnesium motverkar trötthet och bidrar till en normal muskelfunktion och elektrolytbalans.

För att i ett ytterligare steg optimera produktens sammansättning har man tillsatt vitamin B6 som reglerar kroppens omsättning av vitaminer och mineraler, vilket gör att produktens övriga ingredienser tas upp effektivare. Ett effektivare upptag medför i sin tur en kraftigare effekt.

En mycket vanligt förekommande effekt av ZMA är den förbättrade sömnkvaliteten vid regelbunden användning.

Rekommenderad dosering: Två kapslar intas dagligen, förslagsvis innan nattsömn. Försök undvika konsumtion av kalciumrika livsmedel i direkt anslutning till intag då det kan försämra upptaget.

Antal serveringar per burk: 80

Allergiinformation: Tillverkas i lokaler i vilka det även ägg, soja och mjölk hanteras och kan därför innehålla spår av dessa.

Innehåll ZMA Hardcore Per 2 kapslar RDI
Zink 22,2 mm 222%
Magnesium 600 mg 160%
Vitamin B6 4,2 mg 102 %

 

Ingredienser: Magnesiumoxid, zinkcitrat, pyridoxin HCl, fyllnadsmedel (E460), ytbehandlingsmedel (E470b), klumpförebyggande medel (E551), kapselmaterial (bovint gelatin, färgämne: E171).

Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.

Streckkod: 7350049151816
Tillverkarens artikelnummer: 6514-10

Produktomdömen

Lämna ett omdöme

Klicka på bilden som visar en symbol för H för att skicka iväg meddelandet.

Omdöme (0)

Mer info

Leveransinformation

Leveransinformation

Läs mer om våra leveransvillkor i våra köpvillkor.

Blogga om

Blogga om

Customer Location

Select your preferred currency below.