Nocco BCAA online hos | atletbutiken.com

NOCCO

Nocco är en Svensk vitaminberikad energidryck. 2014 lanserade Nocco sin första dryck på den Svenska marknaden och har idag blivit Sveriges mest sålda energidryck med BCAA. Varunamnet Nocco kommer från No Carbs Company vilket också genomlyser samtliga produkter då de inte innehåller några kolhydrater de är alltså helt sockerfria.

Nocco Har blivit extremt stort på kort tid med hjälp av sin markndasföringsplan i sociala medier. Det som även gjorde att Nocco fick en sån lyckad framgång var att de var först ut på marknaden med funktionella energidrycker. tidigare fanns det produkter som innehöll kofeinn men inte som var berikade med BCAA eller som på annat sätt ökade prestationen hos konsumenten.  2019 var även året då Nocco kom in i USA. Nocco finns nu i de flesta gymkedjor och träningsanläggningar men du hittar dem även i dagligvaruhandel. Idag ser vi att nocco används aom en mer alldaglig dryck och det är mycket vanligt att man ersätter sitt kaffe med en nocco för att få i sig sin dagliga koffeinmängd.

Nocco ägs och förvaltas idag som ett dotterbolag åt Vitamin Well och i koncernen ingår även varumärket Tyngre som gjort sig välkänt genom sina kosttillskott och podcasts. Idag finns Nocco i stort sett över hela världen och mottages varmt och med öppen famn oavsett vilket land en nylansering sker. Noccos styrka är att skapa en hype för varje lansering och väler även ofta att göra Nocco Limited Edition som endast produceras i en begränsad upplaga. Ett Exempel på limited edition är Nocco Skumtomte som gjorde succé på den svenska och finska marknaden. Skumtomte togs även tillbaka varje år vid jul sen lanseringen 2017. Det är alltid spännande att se vad nocco kommer att lansera vid nästa tillfälle och vi ser verkligen fram emot det då vi vet att det är just nyheter som konsumenterana önskar

 Nococ BCAA

Vad är Nocco

Nocco är en vitaminberikad energidryck som används alla typer. Drycken klassas som en energidryck då den innehåller 180mg koffein per burk och gör att många väljer att dricka dessa drycker under dagtid för att hålla sin energinivå uppe. Koffeinet är ett prestationshöjande ämne som ger dig energi till din hjärna för ökad prestation. Nocco innehåller även lite olika beroende på vilken sort du väljer.

 1. NOCCO BCAA: Detta är den mest populära energidrycken från Nocco då den innehåller både BCAA och 180mg koffein
 2. NOCCO BCAA+: Denna klassas inte som en energidryck då den är koffeinfri men innehåller hela 5000mg BCAA
 3. NOCCO FOCUS: Nocco Focus är en energidryck med 180mg koffein och riktar sig till gamers.
 4. NOCCO PWO: Den mest prestationshöjande energidrycken från Nocco som är framtagen för att intas innan träning eller fysisk aktivitet.

Vilken som blir din favoritdryck är nästan en omöjlighet att säga då de finns i så många smaker, men vi kan garantera att det finns någon för alla. Nocco levereras i 330ml burk och säljs 24st i ett flak. Är du osäker på vilken som är din favoritsmak eller har du flera stycken kan vi rekommendera att du väljer ett mixflak som du köper online hos atletbutiken. Här kan du välja dina smaker som du vill testa eller om du har flera favoriter så kan du få dem i samma flak, hur smidigt är inte det. Att köpa ett flak nocco med blandade smaker ger dig möjligheter att få ett flak där du har tillgång till samtliga produkter oavsett vilket syfte du önskar att de ska fylla.

 

Köpa Nocco Online

Även om Nocco finns på nästan överallt så är det smidigast att köpa Nocco Online då du får det skickat till ditt närmsta postombud och du kan hämt det när du själv önskar. När du även väljer att köpa ditt flak med Nocco online har du möjlighet att välja dina smaker om du köper ett mixflak från Atletbutiken. att köpa Nocco Online från Atletbutiken kommer alltid vara ett leveranssäkert alternativ på vart du ska köpa ditt flak med Nocco. Hos oss på Atletbutiken kommer du alltid att kunna hitta nyheterna från och du kommer alltid att kunna köpa nocco online hos oss och vara först med nyheterna när de slöpps.

 

Köpa Nocco BCAA

Under namnet kan man säga att det finns två stycken olika varianter på Nocco det finns Nocco BCAA och sen finns det Nocco BCAA+. Nocco BCAA innehåller 2500mg BCAA och 180mg koffein/burk. Nocco BCAA+ innehåller 5000mg BCAA och är koffeinfri.

Nocco BCAA BCAA 4:1:1 per 330 ml
Leucine 2000 mg
Isoleucin 500 mg
Valin 500 mg

 

Nocco BCAA+ BCAA 4:1:1 per 330 ml
Leucine 3333 mg
Isoleucin 833 mg
Valin 833 mg

 

BCAA är en forkortning av branched chain amino acids och är grenade aminosyror på svenska. Dessa aminosyror hjälper till att förhindra muskelnedbrytningen i kroppen. Nocco BCAA innehåller även B vitamin, Folsyra, Niacin, B6, B12 och D vitamin. Dessa är helt fria från socker

 

Köpa Nocco Focus

Nocco Focus är de svarta burkarna från Nocco och innehåller 180 mg koffein och är helt fria från tillsatt socker. Energidrycken är kolsyrad och innehåller även grönt te. Nocco Focus innehåller även vitamin D, B6, B12, biotin, folsyra och niacin. Nocco Focus finns i smakerna

 • Nocco Cola
 • Nocco Melon Crush

 

Köpa Nocco PWO

Nocco pwo är den prestastionshöjande produkten från Nocco som är anpassad att ta före träning. Nocco Pre workout intas före träning för att få ut maximalt av träningen.L-arginin är en essentiell aminosyra, d.v.s kroppen kan inte producera den själv. Nocco PWO innehåller 250 mg L-arginin per 330 ml. L-citrullin är en en icke-essentiell aminosyra (kroppen kan producera den själv) och som i kroppen omvandlas till L-arginin. Beta-alanin är en aminosyra som hämmar mjölksyra och ger kroppen en större tålighet mot mjölksyra. Nocco PWO innehåller 1500 mg Beta-alanin per burk.

Nocco PWO finns i smakerna

 • Blue Raspberry
 • Cherry

 

Nococ PWO innehåll 250 ml
BCAA 4:1:1 2000 mg
Beta Alanine 1500 mg
L-Citruline 1750 mg
L-arginine 250 mg
Koffein 200 mg
D-vitamin 3,35 ug
Niacin 10,7 ug
Vitamin B6 0,94 ug
Vitamin B12 1,68 mg
Biotin 33,5 ug

 

Beställa Nocco Flak

Nocco säljs självklart som styckedricka också men hos Atletbutiken.com rekommenderar vi att du köper dig ett flak med Nocco då det nästan är omöjligt att bara dricka en. Atletbutiken har ofta kampanj på Nocco så håll ögon och öron öppna så du inte missar att klicka hem ett prisvärt nocco flak. I ett flak ingår det 24st drycker och här kan du mixa ditt egna flak med dina favoriter.

 

Vad innehåller nocco

Nocco Innehåller lite olika beroende på om du väljer Nocco Bcaa, Nocco Bcaa+, Nocco Focus eller Nocco PWO. Det som är gemensamt med alla drycker från Nocco är att de är helt fria från socker.

Läs mer
Produkter
12 36 72
 • 398 SEK
  ( 429 SEK )
 • från 398 SEK
 • från 398 SEK
 • från 398 SEK
 • 398 SEK
  ( 429 SEK )
 • från 398 SEK
 • 429 SEK
  ( 449 SEK )
 • från 398 SEK
 • 20 SEK
  ( 25 SEK )
 • POPULÄRA VAROR JUST NU

 • från 19 SEK
 • från 59 SEK
 • 398 SEK
  ( 429 SEK )
 • 429 SEK
  ( 449 SEK )
 • 599 SEK
  ( 649 SEK )
 • från 215 SEK
 • Self Omninutrition
  279 SEK
  ( 399 SEK )
 • Star Nutrition
  från 139 SEK
  ( 159 SEK )
 • Sportlab
  248 SEK
  ( 349 SEK )
 • Star Nutrition
  från 87 SEK
  ( 89 SEK )
 • Skull Smash Ammoniak
  från 179 SEK
 • Customer Location

  Select your preferred currency below.