Hem » KOSTTILLSKOTT » Viktminskning

Viktminskning & Fettförbränning

Fettförbrännare är ett populärt hjälpmedel när du vill minska din vikt eller kroppens fettprocent. Under en strikt diet kan fettförbrännaren hjälpa dig att minska sötsuget, minska aptiten och öka din energi. Fler fördelar som en fettförbrännare kan ha är att den kan ge dig mer energi och fungera prestationshöjande under träningen.

 

Viktminskning med Atletbutiken

Det är fullt möjligt att förändra en dålig vana och skapa en aktiv-och sundare livsstil om det är ditt mål, bara du bestämmer dig för det. Kanske får du också med en kompis eller rentav hela familjen på traven och den fysiska aktiviteten blir ett socialt sätt att umgås tillsammans på. Träning kombinerat med en bra-och näringsrik kosthållning bidrar till flera positiva effekter på kroppen så som ökad energi och förbättrad sömnkvalitet. Även vår mentala-och psykiska hälsa mår bättre av att vi rör på oss, gör hälsosamma val och äter en sund-och varierad kost. För att lyckas med din målsättning och diet måste beslutet komma från dig själv - Atletbutiken erbjuder dock flera olika tillskott-och komplement för att påbörja-och komma i gång med en sundare livsstil samt lyckas med viktminskningen.

 

Kosten är det viktigaste

Det sägs att vi gräver vår grav med kniv och gaffel. Andra säger att man inte kan springa ifrån sina bestick. Med detta menas att vi måste gör av med mer energi/kalorier än vad vi stoppar i oss för att uppnå en önskad viktnedgång. Ett bra sätt att ta reda på om vi behöver förändra något i vår kosthållning för att gå ned i vikt och uppnå ett önskat resultat är att föra en matdagbok under en tid. På så vis kan vi få en överblick i hur-och vad vi äter samt vilka eventuella förändringar som kan vara nödvändiga för att nå sitt mål. Att planera sin kost inför-och efter sin träning och aktivitetsnivå är ofta en bra regel att följa för att prestera och få ut så mycket som möjligt av sin träning.

Läs mer

Customer Location

Select your preferred currency below.