Sportdryck Online - Stort Utbud Av Sportdrycker - Atletbutiken
  Hem » KOSTTILLSKOTT » Återhämtning » Sportdryck

Sportdryck

En sportdryck kan vara avgörande för dina resultat under tuffa träningspass. Kort sagt kan man säga att en sportdryck ska hjälpa dig att ersätta det du gör dig av med under ett träningspass och fylla på dina din kropp och muskler med bränsla för att orka prestera bättre och återhämta sig. Sportdrycker är ofta en sammansättning av kolhydrater (snabb energi), salter och mineraler.

 

Välj rätt sportdryck efter dina unika behov

Vad för sorts sportdryck du behöver beror helt enkelt på vad du tränar och hur hårt du tränar. Du kan välja att dricka den både före du tränar, efter träningen eller under träningen. Sportdrycker är tänkta för den som tränar minst 40 minuter eller mer. Om du tränar kortare pass är du för det mesta inte i behov av en träningsdryck. Denna typ av tillskott är bäst för den som utför konditionskrävande träning, som att springa, spela fotboll eller att cykla. Om du styrketränar är en sportdryck för det mesta inte något som du behöver, då det inte är en konditionskrävande träning.

Det finns många olika varianter av sportdrycker att välja mellan och du kan antingen köpa färdiga eller sådana som du blandar själv. Du kan då enkelt blanda ihop din dryck med vatten och ha den redo i din vattenflaska när du ska träna. Vi säljer ett bra sortiment av sportdrycker och det finns något som passar alla oavsett vad man letar efter. Du kan enkelt läsa igenom vad alla våra träningstillskott innehåller och vem de olika dryckerna passar för.

 

Vad innehåller en sportdryck?

Olika sorters sportdrycker har olika ingredienser, men i regel innehåller de vatten, elektrolyter och snabba kolhydrater. Detta är alla ämnen som du behöver tillföra kroppen när du tränar och som hjälper dig under träningen. En sportdryck innehåller också väldigt ofta mineraler och vitaminer som är bra för kroppen. Du kan även välja att köpa en dryck som innehåller koffein, som får dig att känna dig pigg både före, under och efter träningen.

En sportdryck hjälper till efter ett tungt träningspass med att ge kroppen både vätska och energi. Den kan hjälpa dig att minska utmattning och trötthet som kan bli resultatet av ett hårt träningspass. Den hjälper dig som tränar att återställa mineralbalansen i kroppen, och den främjar också muskelfunktionen. En sportdryck innebär många fördelar för dig som älskar att träna.

Hos oss kan du kan köpa drycker med olika smaker beroende på vad du tycker om. Vi säljer dem både i stora förpackningar och mindre förpackningar för dig som vill testa dig fram till en favorit.

 

Ett tillskott som hjälper dig under ett tufft träningspass

När du utför fysisk ansträngning så förbrukar kroppen socker (glykogen) och du svettas ut salt (elektrolyter), och när detta sker behöver kroppen ersätta dessa för att kunna fortsätta. Om du utför långdistansträning är det extra viktigt med ersättning eftersom kroppen annars hinner förbruka dessa viktiga ämnen helt. En träningsdryck hjälper dig att återställa balansen snabbt så att du kan fortsätta träningen och hålla din energi uppe på ett naturligt sätt.

Vilken sport du än utövar har vi den rätta drycken för dig. Våra sportdrycker har ett bra innehåll och vi säljer alltid dessa till ett förmånligt pris. Kolla gärna igenom vårt sortiment och läs igenom vad de olika produkterna innehåller. Vi gör det enkelt att hitta en träningsdryck som passar dig, dina behov och din smak. Vår hemsida är dessutom enkel att navigera.

Läs mer

TOPPSÄLJARE

 • Star Nutrition
  44 SEK
  ( 49 SEK )
 • Produkter
  12 36 72

  POPULÄRT JUST NU

 • 629 SEK
  ( 714 SEK )
 • från 19 SEK
 • Sporttape
  från 49 SEK
 • Star Nutrition
  från 149 SEK
  ( 159 SEK )
 • 449 SEK
 • 238 SEK
 • Star Nutrition
  från 249 SEK
  ( 269 SEK )
 • från 85 SEK
 • Self Omninutrition
  319 SEK
  ( 399 SEK )
 • Star Nutrition
  från 89 SEK
 • från 66 SEK
  Slut i lager
 • Customer Location

  Select your preferred currency below.