LogiQ Shake

Den nya moderna shakern är äntligen här från LogiQ Shake™, detta är shakern med extra allt. Inte nog med att den är tillverkad i Sverige så har den även förvaring för nycklar, smycken eller airpods. LogiQ Shake är helt fri från toxinerna BPA och DEHP och rymmer 700ml och kan givetvis maskindiskas.

 

LogiQ Shake - tillverkad i Sverige med miljötänk

Shakern är både utvecklad och producerad i Sverige i fabriken med högt miljötänk. Den lokalt nationlla produktionen gör att tillverkningen av LogiQ Shake släpper ut minimalt med CO². Leveranserna från tillverkningen sker även med det klimatsmarta fraktalternativet ''skicka grönt''.

 

Shaker med inbyggd mobilställ

Locket på LogiQ Shake har ett inbyggt mobilställ som gör att du dels slipper ha mobilen på golvet och riskerna att någon trampar på den men även gör att den finns mer lätttillgänglig för dig. Stället ger dig även möjlighet att placera telefonen lättillgänglig för tidtagning eller filmning.

Detta gör även att oavsett vart du befinner dig kan ha med dig ett mobilställ för din telefon vilket underlättar om du vill ha ett facetimesamtal, zoommöte eller när du önskar se på film. Telefonen kan vara både stående och liggandes i stället.

Förvara dina saker i shakern

 

Läs mer

Customer Location

Select your preferred currency below.