ProteinGoodies

En enklare dag!ProteinGoodies - all flavours

ProteinGoodies företagsidé är att vara ett bättre alternativ till det som idag finns under kategorin ”proteinbars” samtidigt som de ska fungera lika bra till fikat, ett snabbt mellanmål eller efter träning.

Vi vill skapa produkter som är olika alla andra och med endast riktigt bra proteinkällor med kunden i fokus!

 

För oss är det en självklarhet att inte använda verkningslösa proteinkällor såsom kollagen peptider, hydroliserat kollagen eller glycin för ekonomisk vinning!

Vad många inte vet är att kollagenprotein tillverkas från ben, leder och andra restprodukter efter slakt. Vi vill inte arbeta med detta i våra produkter.

ProteinGoodies har utvecklats under hela 2016 för lansering 2017.

Vi har flertalet spännande nyheter som kommer att dyka upp löpande under 2017, häng med!

 

Dream serien

Som med alla utav våra produkter har vi ett starkt fokus på att inte använda proteinkällor som kroppen inte kan ta hand om eller som är i princip verkningslösa; såsom hydrolyserat kollagen, kollagenpeptider eller glycin.

Det många inte vet är att kollagenprotein tillverkas från ben, leder och andra slaggprodukter efter slakt, vilket vi inte vill använda oss utav i våra produkter.

I Dream serien från ProteinGoodies har vi valt att enbart arbeta med protein från tre olika källor: vassle, äggvita och vete.

Alla som har en stark aminosyreprofil.

ProteinGoodies har varit väldigt noggranna och spenderat mycket tid på att utveckla smakerna och texturerna på våra produkter, allt för att kunna erbjuda något nytt, innovativt och välsmakande

ProteinGoodies - Dream Serien 

Läs mer

Customer Location

Select your preferred currency below.