SSN

Svensk Sport Nutrition grundades i slutet av 2015 med visionen om att skapa marknadens främsta produkter inom hälsokostbranschen. Vi i ledningen var trötta på hur många aktörer på marknaden i stort sett lurade sina konsumenter genom att fylla ut produkter med icke aktiva ämnen, eller genom att inte deklarera alla ingående ingredienser.

Svensk Sport Nutrition står för ärlighet och transparens, där konsumeneten med säkerhet kan lita på att samtliga produkter innehåller vad de säger sig innehålla, samt att de är fria från doping- & narkotikaklassade ämnen. Vi tror att denna ärlighet lönar sig i längden, då du som konsument med säkerhet kan lita på Svensk Sport Nutrition som leverantör av hälsokost.

I våra innovationer baserar vi oss på ett hollistiskt tankesätt för att skapa branschledande produkter, vilket genomsyrar allt från smaksättning, design och produktinnehåll. Vi försöker ständigt förbättra oss i alla avseenden, och lyssnar därför noga på vad ni kunder tycker om vårt varumärke och våra produkter.

Samtliga av Svensk Sport Nutritions produkter är givetvis Svensktillverkade och producerade i enlighet med GMP och HACCP.

Läs mer
 • 399 SEK
  Slut i lager
 • 369 SEK
  ( 399 SEK )
 • fr. 25 SEK
 • 399 SEK
 • Customer Location

  Select your preferred currency below.