KreAlkalyn | Atletbutiken.com
  Hem » KOSTTILLSKOTT » Kreatin » KreAlkalyn

KreAlkalyn

KreAlklyn Swedish SupplementsGillar du styrkeökningen du får av kreatin men inte att kroppen binder en massa vätska? Då ska du kolla närmare på Kre Alkalyn! Denna sort har blivit väldigt populär bland många tjejer, men också en hel del killar som vill vara rippade men ta till vara på Kre alkalyn kreatinets alla fördelar. KreAlkalyn lämpar sig även oerhört bra för dig som vill minimera vätskeansamling.

 

Fördelar med KreAlklyn

Vad finns det då för fördelar? Den främsta är som sagt att det här kreatinet inte binder lika mycket vätska som traditionellt kreatin monohydrat kan göra. Det finns så kallade ”responders” och så finns det ”nonresponders”. Med det menas att vissa får en väldigt bra effekt av kreatin medans vissa andra inte alls får samma effekt. Ibland kan den till och med vara helt obefintlig. Om du tillhör den grupp som inte får så bra effekt av kreatin kosttillskott så kan det vara värt att testa Kre Alkalyn.

 

Snabbverkande Kreatin

KreAlklyn är ett så kallat snabbverkande ej vätskeansamlande kreatin. Detta beror på den patenterande blandningen i Kre Alklyn som gör att pH värdet sänks i magen och du tar då upp kreatinet snabbare i kroppen.

Läs mer
Produkter
12 36 72

Customer Location

Select your preferred currency below.