Hem » PERSONLIG UTRUSTNING » Pull Up Grips

Pull Up GripsPull Up Grips - No.1 Sports

Pull Up Grips är ett skydd för dina händer om du utövar gymnastiska övningar, crossfit eller chin ups. Pull up Grips kommer främst från gymnastiken och används för att skydda händerna från skador vid gymnastiska övningar som pull ups, muscle ups, ring dips eller annat som innebär träning med kroppsegen vikt i räcken, ringar och liknande. På senare år pull up grips även börjat användas flitigt inom crossfit där du kombinerar gymnastiska övningar och träning med stång. Skivstångsträning med höga repetionsantal som crossfiten sätter stora krav på att dina händer håller och där blir pull up grips till stor hjälp. Atletbutiken är en stor leverantör av olika modeller pull up grips i Sverige och har hjälp många atleter att skydda sina händer.

 

Pull Up Grips crossfit

Pull up grips finns i många olika modeller och material. Alla händer är unika och därför passar olika grips för olika personer. Vilka pull up grips man väljer är högst individuellt och därför är det enklast att prova sig fram till vilken modell och vilket material som passar dig och din träning. Inom crossfit används pull up grips väldigt flitigt och dem allra flesta som tränar crossfit inser ganska snabbt att pull up grips är ett måste att ha i träningsväskan eftersom händerna tar mycket stryk i framförallt gymnastiska övningar. Victory grips har blivit ett världsledande märke av pull up grips inom crossfit och erbjuder flera olika modeller i olika material och färger. Dessa pull up grips  har en speciell rekomendation om hur dem ska sitta i handen för absolut bästa grepp och funktionalitet.

 

Det är inte alltid helt lätt att veta vilka pull up grips som passar dig bäst, vilka du kommer tycka har bäst funktion och är bekvämast. Atletbutiken erbjuder därför pull up grips i olika material  så som läder, neoprene, skinn och stealth samt olika modeller.

 

Läs mer om våra Pull Up Grips hos varje leverantör:

 

 

Läs mer
Produkter
12 36 72

Customer Location

Select your preferred currency below.

NO HIDDEN FEES. SHIPPING INCLUDES ALL TAXES AND FEES