Hem » PERSONLIG UTRUSTNING » Pullup Grips

Pullup Grips - Bästa gripsen för dina workouts

Pull up grips är ett skydd för dina händer om du utövar gymnastiska övningar, funktionell träning, wods eller chin ups. Pull up Grips kommer främst från gymnastiken och används för att skydda händerna från skador vid gymnastiska övningar som pull ups, muscle ups, ring dips eller annat som innebär träning med kroppsegen vikt i räcken, ringar och liknande.

På senare år pull up grips även börjat användas flitigt inom träningsformer med mycket högintensiv och funktionell träning där du kombinerar gymnastiska övningar och träning med stång. Skivstångsträning med höga repetionsantal som WOD's och metcons sätter stora krav på att dina händer håller och där blir pull up grips till stor hjälp. Atletbutiken är en stor leverantör av olika modeller pull up grips i Sverige och har hjälp många atleter att skydda sina händer.

 Victory Grips Olika modeller av pullup grips

Skydda dina händer med pullup grips

Pull up grips finns i många olika modeller och material. Alla händer är unika och därför passar olika grips för olika personer. Vilka pull up grips man väljer är högst individuellt och därför är det enklast att prova sig fram till vilken modell och vilket material som passar dig och din träning. Inom funktionell fitness används pull up grips väldigt flitigt och de allra flesta som tränar den typen av träning inser ganska snabbt att pullup grips är ett måste att ha i träningsväskan eftersom händerna tar mycket stryk i framförallt gymnastiska övningar. Victory grips har blivit ett världsledande märke av pull up grips och erbjuder flera olika modeller i olika material och färger. Dessa pull up grips  har en speciell rekomendation om hur dem ska sitta i handen för absolut bästa grepp och funktionalitet.

Det är inte alltid helt lätt att veta vilka pull up grips som passar dig bäst, vilka du kommer tycka har bäst funktion och är bekvämast. Atletbutiken erbjuder därför pull up grips i olika material  så som läder, neoprene, skinn och stealth samt olika modeller.

 

Vilka pullup grips ska man välja

Vilka grips som är de bästa eller vilka som passar just dig bäst är självklart väldigt svårt att säga generellt då alla ställer olika krav på sina grips och gör övningarna med olika utföranden. Men det vi kan säga är helt klart att Victory Grips är dominerande på marknaden när det gäller grips för workouts där det ingår mycket inslag från gymnastiken. Detta beror säkert på att de anpassat sitt utbud med vad konsumenten efterfrågar. Utbudet som Victory Grips har gör att alla kan hitta några pullup grips som passar. De har olika modeller för dam och herr, olika material 3-finger, 4-finger och freedom modeller.

 

Läs mer om våra Pull Up Grips hos varje leverantör:

 

Läs mer
Filter Laddar...
Fabrikat:  

Customer Location

Select your preferred currency below.