Swedish Supplements Creavolution | atletbutiken.com
  Hem » KOSTTILLSKOTT » Kreatin » Swedish Supplements Creavolution

Swedish Supplements Creavolution

Smak:
269 SEK Ord. Pris (299 SEK)
269 SEK Ord. Pris (299 SEK)
Artnr: SS18C
Artnr: SS19GA
1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.

Produktbeskrivning

Swedish Supplements Creavolution Engine 500g

Kreatin är kanske det mest välstuderade ämne vi har som är positivt för styrka och explosivitet vid muskelansträngning. Kreatinet finns naturligt i rött kött och lingon och det tillför den energi som kroppen behöver för snabb och explosiv muskelaktivitet. Enligt EFSA (European Food Safty Authority) kan ett intag av 3 gram kreatin ”öka den fysiska prestationen vid upprepad kraftansträngning i samband med kortvarig och högintensiv träning”.”Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av 3g.

Swedish Supplements Creavolution är en innovativ ”kreatin stack” bestående av 5 olika bindningsformer av kreatin alla med olika förbättrande egenskaper. Alla former är godkända och väldokumenterade. Creavolution Engine innehåller även L-Leucin vilket är en essentiell aminosyra den har även utmärkt förmåga att motverka klumpbildning av ämnen med olika hygroskopisk karaktär. Produkten innehåller inga onödiga utfyllnadsämnen eller kolhydrater utan endast verksamma substanser. Produkten har dessutom ett unikt buffringssystem som gör den alkalisk och därmed mindre känslig för magsyran i magsäcken.

Swedish Supplements Creavolution är perfekt för alla idrottare som vill förbättra sin explosivitet och minskad mjölksyra. Fotbollsspelare, hockeyspelare, friidrottare, styrketränande samt alla inom styrkeidrott har nytta av denna produkt.

Swedish Supplements Creavolution gör att du slipper kapslar för att få en högkoncenterad produkt. Dessutom passar den väl att blanda i din egen PWO

 

Doseringsanvisning:

Tag 1 struken skopa (ca 9g) blanda med vatten och drick efter träningspasset. Blanda gärna tillsammans med snabba kolhydrater

Streckkod: 7350069380708
Streckkod: 7350069381408

Produktomdömen

Lämna ett omdöme

Klicka på bilden som visar en symbol för E för att skicka iväg meddelandet.

Omdöme (0)

Mer info

Leveransinformation

Leveransinformation

Läs mer om våra leveransvillkor i våra köpvillkor.

Blogga om

Blogga om

Customer Location

Select your preferred currency below.