Hem » KOSTTILLSKOTT » Aminosyror » EAA » Fairing Amino Rush

Fairing Amino Rush

Fairings Amino RUSH har nu fått två nya och spännande smaker, Raspberry lemonade och Strawberry kiwi. Dessutom har förpackningen fått en helt ny fräsch design!
Smak:
Artnr: FG41RL
349,00 SEK
Artnr: FG41SK
349,00 SEK

Produktbeskrivning

Fairing Amino Rush 500g

Fairings Amino Rush är ett koncentrat av fria, essentiella aminosyror av högsta renhetsgrad med ett extremt snabbt upptag i kroppen. Intag av essentiella aminosyror kan stimulera din muskeluppbyggnad och återhämtning under och efter ett hårt träningspass.

I Fairing Amino Rush är de essentiella aminosyrorna i fri form vilket ger fördelen att de mycket snabbt absorberas och transporteras ut till de arbetande musklerna. Tre fjärdedelar av aminosyrorna utgörs av grenade aminosyror (BCAA), med en majoritet L-leucin. L-leucin är den aminosyra som har störst betydelse för din muskeltillväxt och återhämtning. Arginin stimulerar ett ökat blodflöde genom att främja syntesen av kväveoxid, vilket ger en kraftigare muskelpump.

Fairing Amino Rush är helt fri från utfyllnadsämnen, kolhydrater och fett för att andelen essentiella aminosyror ska vara maximal. Amino Rush passar även dig som är vegetarian/vegan eller inte tål andra mjölkbaserade proteinprodukter.

Essential Amino Rush kan med fördel tas vid upprepade tillfällen kring träning för att maximera proteinsyntes och återhämtning. Ett intag av över 10 g EAA per dosering ger dock ingen ytterligare effekt. Det är också lämpligt att kombinera Amino Rush med snabba kolhydrater efter träningen för bästa återhämtningseffekt.

Fairing Amino Rush passar utmärkt för laktoskänsliga.


VIKT

500 gram


SMAKER

Raspberry Lemonade
Strawberry/Kiwi


NÄRINGSINNEHÅLL
per 100 g / per 10 g (portion)
Energi: 370 kcal / 37 kcal
Protein: 92 g / 9,2 g
Kolhydrater: 1 g / 0,1 g
Fett: 0 g / 0 g

INGREDIENSER

L-leucin, L-valin, L-isoleucin, L-lysin, Fenylalanin, L-arginin HCL, äppelsyra, L-histidin, L-metionin, L-tronin, aromer, sötningsmedel (sukralos, acesulfam-K)

REKOMMENDERAD DAGSDOS

En skopa (à 10 gram) blandas i 2-3 dl vatten och intas 10 minuter före träning och en skopa (10 gram) intas direkt efter träning. Max 4 skopor/dag

KOSTTILLSKOTT

Använd ej om du är allergisk mot någon av de ingående ingredienser. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost och rekommenderad dagsdos bör ej överskridas

FÖRVARING

Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.

Produktomdömen

Lämna ett omdöme

Klicka på bilden som visar en symbol för C för att skicka iväg meddelandet.

Omdöme (0)

Mer info

Dokument (0)

Leveransinformation

Leveransinformation

Läs mer om våra leveransvillkor i våra köpvillkor.

Blogga om

Blogga om

Andra varor från samma varugrupp

 • Self Omninutrition
  126,65 SEK
  ( 149,00 SEK )
 • Star Nutrition
  från 197,00 SEK
 • Delta Nutrition
  från 269,00 SEK
 • 279,00 SEK
  Slut i lager
 • Customer Location

  Select your preferred currency below.

  NO HIDDEN FEES. SHIPPING INCLUDES ALL TAXES AND FEES