Hem » KOSTTILLSKOTT » Aminosyror » BCAA » Star Nutrition Ultimate BCAA, 285g
1+ 229 SEK
2+ 179 SEK
1+ 229 SEK
2+ 179 SEK

Star Nutrition Ultimate BCAA, 285g

Smak:
1+ 229 SEK
2+ 179 SEK
1+ 229 SEK
2+ 179 SEK
1 2 3 4 5
(3.9/5) Baserat på 9 betyg.
Artnr: SN06CC
Artnr: SN06W

Produktbeskrivning

Star Nutrition Ultimate BCAA 285g

Ultimate BCAA från Star Nutrition ett BCAA kosttillskott av högkoncentrerad lyxvariant. Star Nutrition Ultimate´BCAA är lättlöslig, helt fri från socker och kolhydrater samt mycket välsmakande.

Ultimate BCAA från Star Nutrition är ett kvalitativt aminosyratillskott av oerhört välproducerad modell, tillverkat för den kräsne atleten som söker det bästa.

  • Lätlöslig
  • 100% Vegan
  • Extra hög halt av L-leucin
  • Stärker muskeluppbyggnad & återhämtning
  • Hlet fri från kolhydrater och socker
  • 90% högkoncentrerad BCAA

 

Dosering Ultimate BCAA

Watermelon - Blanda 1 skopa (7.2 g) med 250 ml vatten, använd i samband med träning. Använd 1-2 portioner per dag. Innehåller 39 portioner

Candy Cola - Blanda 1 skopa (9.5 g) med 250 ml vatten, använd i samband med träning. Använd 1-2 portioner per dag. Innehåller 30 portioner

 

Vad innehåller Star Nutrition Ultimate BCAA

 

Innehåll Per 1 portion Per 2 Portioner Per 100g
L-leucine 4 g 8 g 60 g
L-Isoleucin 1 g 2 g 15 g
L-Valin 1 g 2 g 15 g
Total BCAA 6 g 12 g 90 g

 

Ingredienser Watermelon: Vegan BCAA (L-leucin, L-valin, L-isoleucin, emulgeringsmedel [solroslecitin], arom (vattenmelon), sötningsmedel (acesulfam-K, sukralos), salt, syra (citronsyra), naturligt färgämne (rödbetspulver).

Ingredienser Candy Cola: Vegan BCAA (L-leucin, L-isoleucin, L-valin, emulgeringsmedel (solroslecitin)), resistent dextrin, syra (citronsyra), färgämne (sockerkulör), naturlig arom, sötningsmedel (acesulfam K, sukralos), arom, surhetsreglerande medel (trikaliumcitrat), skumförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror), emulgeringsmedel (sojalecitin).

 

Varför ska jag använda BCAA

Att grenade aminosyror (BCAA) tillhör en av de absolut viktigaste nycklarna till optimala träningsresultat har nog inte undgått någon träningsintresserad vid det här laget. Med sin förmåga att optimera proteinsyntesen, stärka muskeluppbyggnaden och säkerställa en god återhämtning är BCAA bland det mest effektiva kosttillskottet du kan få.

Genom åren har aminosyratillskotten långsamt förfinats, men fortfarande har recepten på marknaden antingen innehållit både socker och kolhydrater, eller så har koncentrationen av BCAA inte varit maximerad.

Star Nutrition Ultimate BCAA är förfinad med ypperlig precision för att erbjuda den kräsne atleten precis den produkt han eller hon söker.

Med en Ultimate BCAA och ett recept som är helt reducerat från socker och kolhydrater kan du vara säker på att varje gram innebär utveckling och kvalitet.

Lösligheten är superb och andelen L-Leucin är högre, vilket resulterar i en optimal proteinsyntes och ytterligare stärkt uppbyggnad och återhämtning av muskelvävnaden.

Smakerna är fräscha och välbalanserade, utan att lämna den beska eller kvarhängande sötma som annars är signifikativt med aminosyratillskott.

En dosering Ultimate BCAA erbjuder hela 6 gram grenade aminosyror, vilket gör att du kan träna i trygg förvissning om att din muskeltillväxt och återhämtning är garanterad.

Star Nutritions Ultimate BCAA. När 100% kvalitet möter ditt behov!

 

Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.

 

Streckkod: 7350049159485
Streckkod: 7350049154077

Produktomdömen

Lämna ett omdöme

Klicka på bilden som visar en symbol för A för att skicka iväg meddelandet.

Omdöme (0)

Mer info

Leveransinformation

Leveransinformation

Läs mer om våra leveransvillkor i våra köpvillkor.

Blogga om

Blogga om

Customer Location

Select your preferred currency below.