Hem » KOSTTILLSKOTT » Aminosyror » BCAA » Strength BCAA Hypertrophy

Strength BCAA Hypertrophy

Strength BCAA Hypertrophy innehåller hela 93% grenade aminosyror. God smak och lättlöslig i vatten.
Smak:
Artnr: ST18B
349,00 SEK
Artnr: ST18ITP
349,00 SEK

Produktbeskrivning

Strength BCAA Hypertrophy 480g

Strength BCAA Hypertrophy är en uppdatering av BCAA Extreme. Skillnaden ligger främst i lösligheten. Strength BCAA Hypertrophy löser sig till en klar vätska vilket ger betydligt bättre upptag i kroppen. Även smaken är förbättrad och vi erbjuder nu en god och ren BCAA produkt som du kan använda inför och under varje träningspass utan att få i dig onödiga ämnen. Strength BCAA Hypertrophy är en av marknades renaste BCAA produkter på hela 93%.

 

Vad är BCAA:

Branched Chained Amino Acids (Grenade Aminosyror) – Dessa är Leucine, Isoleucine och Valine. Kombinationen av dessa tre essentiella aminosyror uppgår till drygt 1/3 av skelett muskulatur. BCAA har också den fördelen att den kan användas som bränsle i muskelcellen, eftersom den inte behöver passera lever utan kan gå direkt till muskelcellen.
Den största fördelen för dig som tränar med och intar BCAA som kosttillskott, är att du på ett smidigt sätt ökar proteinsyntesen samt minskar nedbrytningen av muskelprotein. BCAA har också en anti-katabol funktion genom sin nedreglering av de enzymer som bryter ner muskelprotein.

 

Det har visats att BCAA tillsammans med kolhydrater ökar insulinutsöndringen med 221 % i skillnad mot 66 % med endast kolhydrater. (Manninen et al 2006). En hög insulinhalt (pre workout) understött av höga halter aminosyror framkallat av ett högt proteinintag och BCAA, leder till ökad muskelmassa samt styrka.

Genom att balansera seratonin-produktionen minskar BCAA även trötthetskänslorna och förhindrar mental/ central utmattning. Denna effekt är framförallt viktig i slutet på ett styrketräningspass eller i slutskedet på konditionspasset.

 

Proteinsyntesen:

Regelbunden styrketräning ger en ökad nettosyntes av muskelprotein, efter ett enskilt styrketräningspass har man uppmätt en ökad proteinsyntes upp till 72 timmar efter passet . Men styrketräning ökar inte bara syntesen utan även nedbrytning av protein och endast i kombination med nutrition erhålls en nettoökning i syntes och således en tillväxt av muskelprotein. (Blomstrand et al, 2006)

 

Tips:

Använd gärna Strength BCAA Hypertrophy tillsammans med en kolhydratkälla innan ditt pass för optimal energi samt ett startande av muskelbildning direkt under träningspasset.


Strength BCAA Hypertrophy 480g

Smaker: Fresh Pear, Blueberry, Ice Tea Peach

Förpackning: 480g

Portioner: 60 st á 8g

Blandning: 1 doseringsskopa á 8g blandas i ca 3 dl vatten. Använd Shaker


Innehåll per daglig dos (16g)
L-Leucine 7,4 g
L-Isoleucine 3,7 g
L-Valine 3,7 g


Innehåller en fenylalaninkälla

Produktomdömen

Lämna ett omdöme

Klicka på bilden som visar en symbol för B för att skicka iväg meddelandet.

Omdöme (1)

Äckligaste jag druckit
Helt ärligt var det här det äckligaste jag någonsin druckit. Går inte att få ner, fick ner 3 klunkar sen kräktes jag. Försökte blanda ner 1 skopa på typ 1L smoothie för att dölja smaken men inte ens det fungerade.
Kristina
2017-05-25 12:04:54

Mer info

Dokument (0)

Leveransinformation

Leveransinformation

Läs mer om våra leveransvillkor i våra köpvillkor.

Blogga om

Blogga om

Andra varor från samma varugrupp

 • Self Omninutrition
  254,15 SEK
  ( 299,00 SEK )
 • Ä Nano BCAA
  från 199,00 SEK
 • 299,00 SEK
 • Self Omninutrition
  211,65 SEK
  ( 249,00 SEK )
 • Kunder som köpt denna vara har även köpt

 • 349,00 SEK
 • 499,00 SEK
 • Strength Sport Nutrition
  99,00 SEK
 • Customer Location

  Select your preferred currency below.

  NO HIDDEN FEES. SHIPPING INCLUDES ALL TAXES AND FEES